Arama sonuçları: *

1. arda.wqqp

Yardım E-Ticaret Vergi Ödemeleri

o zaman bu is burada yatar yapacak bir sey yok 1732383622 chatgptye sorduğumda bunu diyor Gelir Vergisi Muafiyeti: Türkiye'deki gelir vergisi mevzuatına göre, 2024 yılı için yıllık gelirinizin 75.000 TL'ye kadar olan kısmı vergiye tabi değildir. Yani yıllık geliriniz 10.000 TL civarında...
  2. arda.wqqp

tamamdir hocam ben kontrol edecegim bu durumda mesela shopier hesabi acsam bu hesapta minimal websitesi orta duzey web sitesi ve ust duzey web sitesi diye 3 urun eklesem kendi sitemde de hizmetler kismi olusturup butonlar eklesem ve bu butonlar bu shopier urunlerine yonlendirse bu sekilde yine...
  3. arda.wqqp

yani hocam sizler ne onerirsiniz shopier vb. ile mi yapayim 1732382893 shopier vb. vergiyi kendisi mi kesiyor yoksa vergi odemesem sıkıntı olmaz diye mi shopier kullanin diyosunuz
  4. arda.wqqp

yani ben bu gun gerekli siteyi ve odeme altyapisini kursam ve yillik en fazla 10 binlik bir satis yapicak olsam fatura kesmeme kesin olarak gerek olmaz değil mi?
  5. arda.wqqp

ve hocam vergi mükellefi olmamak vergi ödememek anlamina geliyor degil mi ? mesela ben diyelim yilda 10 20 bin kazanmaya basladim yine de vergi ödemem gerekmiyor mu bi anda vergi borcu çıkmasın kac yildir aklimda olan bir sey yapabilicegime de guveniyorum ama vergiden korkuyorum 1732378355 siz...
  6. arda.wqqp

bunun farkındayım yani zaten cok fazla müşteri çekemem çekecek olsam da ugrasamam okulum var ben sadece bana ufak bir cep harcligi olsun diye istiyorum ama vergiden sorun çıkmasından korkuyorum ama dediğiniz gibi sirket vb. acsam da gelirim giderimi karsilamaz yani
  7. arda.wqqp

Ben hobi amaçlı web sitesi tasarliyorum ama artik bundan bir gelir kazanmak istiyorum ve bu sekilde kendimi biraz daha gelistirebilicegimi dusunuyorum ama bu gelirin vergilendirilmesi gerekiyor benim burada aklima takilan bir kac soru var yardimci olursaniz memnun olurum. 1- Vergi ödemek için...
  8. arda.wqqp

Canlı destek nasıl olunur?

kariyer netten bulabilirsin https://www.kariyer.net/is-ilanlari/cagri+merkezi+musteri+temsilcisi?pst=445&pkw=%C3%A7a%C4%9Fr%C4%B1%20merkezi%20m%C3%BC%C5%9Fteri%20temsilcisi
  9. arda.wqqp

Yardım BORSAYA BAŞLAMAK İSTİYORUM NASIL GİREBİLİRİM

cok fark etmez kendine göre seçebilirsin ama youtube da bunlarin videolari var izlesen cok daha mantikli olur ogrenmeden girme bence borsaya
  10. arda.wqqp

çok saçma zimbirti olmus bir keresinde de akbank benden sebepsiz yere hesabimdaki tum parayi cekti ac kalmistim o gunden beri ugrasmiyorum hisseyle
  11. arda.wqqp

hisse senedi tarzi şeyler alacaksan midas ya da banka hesabin olmasi gerekiyor kripto para almak istersen kripto uygulamasi gerekiyor bunlarda da hesap açmak icin 18 yaş üstünde olman gerekiyor kalan kısım biraz analiz işi
  12. arda.wqqp

nasil vergi hocam bu aldigimiz hisse senetleri vb icin artik vergi mi ödüyoruz yoksa farkli borsa mi 1721601007 cok kolay degil hocam o parami atayim zengin olayim degil o olay baya uzun surer
Top Bottom