Arama sonuçları: *

1. A

Geçmiş olsun, bi bundan vergi almadıkları kalmıştı !

aga b ağaçta uyuruz artık
  2. A

Seçim yaklaştıkça Dolar/Altın ve teknolojik alet fiyatları düşer mi?

aynen ülkenin seçimden hemen sonra düzelceğini sananlar var .d
  3. A

Asgari ücret zammına ilk tahmin geldi

hocam ankaradaki farklar biraz farklı ama 🙁 10 parktan 9'unda ağaç bile yok
  4. A

haklısın park çok fazla. soğuğu geçtim sıcağı bile rahatsız edici yazları çok sıcak o havada bi deniz esintisi veya 1-2 ağaçlık alan görmeyi istiyor insan yok ama.
  5. A

aynen ankarada kiralar ucuz bizim 2 dairemiz var biri 1200 biri 550 tl kirada. 550 olan kapıcı dairesi zaten. 1200 olanda caddenin ortasında ona rağmen 2 sene boş kaldı ankarada kiralardan şikayet edeni görmedim
  6. A

güzel yanını görmedim şimdiye kadar. egzoz dumanından boğulduğun her dakika biyerlerde belediye araçlarının asfalt döktüğü kaldırımların arasına koyulmuş 3-5 ağaçtan başka bitkinin olmadığı gri havası olan bir şehir. şimdi diceksin diğer şehirlerdede bunlar yokmu var ama ankara kadar rahatsız...
  7. A

evet havası bile çok kötü
  8. A

ankarada yaşanmaz bu arada
  9. A

yapmayın şu zamları artık. zam gelse her şey 2'ye katlanıyor daha beter olmaktansa bu halimizle sürünelim bugün markette küçük kolaya 10 lira verdim yeter bıktım
  10. A

KDV İndirimi için heyecanlanmalı mıyız?

mağazalar heyecanlansın bize yansıyan fiyat indirimi olmıcak
  11. A

🔥 Dolar rekor tazeledi ! 1 Dolar = 18.40 ₺

zamlar yolda 🔥
  12. A

TCMB POLİTİKA FAİZİNİ DÜŞÜRDÜ !!!

2-3 aya kalmaz olur
  13. A

Ekonomi Harika Mükemmel

knk mesajını silermisin biraz tehlikeli gibi geldi bana ifadeye vs. çağrılma
  14. A

Ekonomi Harika Mükemmel

çook teşekkürler ama okulda diş teli takmak istemiyorum koca bir yaz randevu arayıp bulamadım dişimde sallanıyor ne yapcam bilemiyorum
  15. A

Ekonomi Harika Mükemmel

knk başa yeni gelen kişi ne yapabilirki doğru düzgün hiçbir şey üretmiyoruz fabrika yok. bu saatten sonra çook zor yurtdışına gitmekten başka çare yok
  16. A

Ekonomi Harika Mükemmel

2 aydır diş teli için randevu alamıyorum :( hastanelerde doktor kalmamış bide ankaradayım heryer hastane dolu ne doktor var ne randevu
  17. A

Ekonomi Harika Mükemmel

knk değişmez bu saatten sonra ekonomiyi 1 günde toplayamayız ülke kusursuz yönetilse bile normale dönmesi seneler sürer
  18. A

Ekonomi Harika Mükemmel

hiçbişey
  19. A

Bakan: "Türkiye ekonomisi 2. Çeyrekte büyüdü"

bize hiç yansımıyor nedense her gün bişeylere zam geliyor dolar artsada artmasada
  20. A

PC Hocası: "Çin, Tayvan'a girerse PC piyasası gg"

Zaten pc parçalarının çoğu çinde üretiliyor ekran kartları anakartlar vs. %90 çin yinede sıkıntı olabilir
Top Bottom