Arama sonuçları: *

1. asmarena6

🔥 Abdullah'ın ödediği vergi dudak uçuklattı!

Abdullahın demirbaşı çok heralde yeniden değerlemeden zengin oldu :D
  2. asmarena6

E Ticaret den anlayanlar yardımcı olabilirler mi?

HB de mesela rakamı hatırlamıyorum kapıdan gel al kargo boyutu max 15 desi olmak zorunda fazla çıkarsa ücreti yansıtıyorlar. muhtemelen öyle birşeydir. 1712225167 Etsy üzerinden satış yapmayı düşünen varsa onlar direk ibanına yatırıyorlar. Buda böyle arşivde not olarak dursun :D
  3. asmarena6

🟠 Bakanlık Kira Gelir Vergilerini sıkı denetime aldı! 📥

Geldi gelmekte olan. İŞTE GELİYORRR ÖZEL HAREKAAT
  4. asmarena6

💰 Türkiye'nin en zengin ilk 10 kişi listesi güncellendi! 🔥

ülker bilançolara baksan patates. Ah ulan ah :D
  5. asmarena6

🟠 A ve B Sınıfı Ehliyet Düşünenlerin Dikkatine!

Tatlı su motorcusu olacaksın benim gibi bende kışın sürmüyorum :DDD
  6. asmarena6

🟠 A ve B Sınıfı Ehliyet Düşünenlerin Dikkatine!

olması gereken olmadıktan sonraaaa neyleyim gerisini :D nerde A ehliyeti agaaaaa
  7. asmarena6

🔥 MTV'ye 2024'te %58 ZAM Kararı Alındı!

s1000RR ı satma vakti geldi getirin ordan rs200ü abiniz şov yapacak
  8. asmarena6

Öneri Hisse Senetleri hakkında bilginiz lazım

belkide poip hisse almışsınızdır onların emir saatleri falan var. ne almıştınız ki
  9. asmarena6

İstediğiniz kadar sorabilirsiniz gördükçe cevplarım sorun değil hocam :) normalde blokeye düşmemeliydi. hisse alıp sonra satmış olsaydınız o para artık nakit sınıfından çıkar ve hisse alım satım yapabilirsiniz ama nakit çekemezssiniz takastan 2 gün sonra anca nakit olarak çekme hakkınız olmuş...
  10. asmarena6

halka arz oluyor tüm hisseler ilk başta sonramı normal hisse oluyor ama ilk çıkışlarına halka arz olarak geçiyor değilmi o zaman. +yani kısmen öyle diyebiliriz. çok bi önemi yok bunun. hepsi hissedir en nihayetinde. -temettü yü tüpraş veriyor demişsin temettü için ayrı bi işlem yapmak...
  11. asmarena6

- günlük hisse alım satım sınırı varmı +yok istediğin kadar al sat ama komisyonlar var genellikle 10.000/1-2 civarında. Onun haricinde istediğin kadar al-sat -temettü firmaları günlükmü ödeme yapıyor ve ödeme için herhangi bir şart varmı +belli tarihlerde açıklama yapar şu tarihte temettü...
  12. asmarena6

💥💥BENZİN 41 TL OLUYOR GEÇMİŞ OLSUN 💥💥

41 bile az 50-60 olsun. millet biraz yiyecek ekmeğe muhtaç olsun bakalım belki 2028 de hem nüfusumuz azalır hemde hükümet değişir belki. benim param var. olmayan düşünsün. banane abi yaa banane olum
  13. asmarena6

🔥 %18'lik KDV artık %20 oldu! Noter, tapu, pasaport vb tüm harçlara zam!

Yapıyosunuz ay bitimine yap ay başına yap ayın 10u ne ya. ayın yarısı %18 yarısı %20 yarısı 8 yarısı %10. ulan koca ülkeyi bakkal yönetir gibi yönetiyorlar.
  14. asmarena6

dolar 20 iken yatırılan 50bin liradan ne kadar kar alınır

çarpma bölmede yapamıyorsanız abi neyse bişey demiyorum boşver.
  15. asmarena6

Öneri Ek Gelir Elde Etme Yöntemleri

dolap sahibinden
  16. asmarena6

Öneri Ek Gelir Elde Etme Yöntemleri

Resimlerdeki gibi ucuza ürün topluyorsunuz bu kadar. 6-12 taksitede bölüyorsunuz hem taksitten hemde üründen kazanıyorsunuz.
  17. asmarena6

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Bir Süleyman Soylu Sözü Der Ki; " OOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH"
  18. asmarena6

🔥 DOLAR 20.18 ₺ GÖRDÜ! REKOR KIRDI! 🔥

1 ekmek 1 soğana talim etmeyi vatan sevgisi sanıyorlar çünkü. 1 kere geldikleri bu dünyada kendine bunu reva gören adama ben acımam. taptıkları adamların zenginliklerine bakarak yaşasınlar. o ekmekle soğanı bile yiyemediklerinde anlayacaklar. umarım çok geç olmaz.
  19. asmarena6

🔥 DOLAR 20.18 ₺ GÖRDÜ! REKOR KIRDI! 🔥

Fakirle Zengin birbirine çok yaklaştı. Madem millet bundan memnun Dolar inşallah 50-60 en ucuz araba 4-5 milyon olurda biraz farkımız açılır şu fakir kesimle. 4-5 evim 3 arabam var hiçbir forsum yok memlekette ya. Fakirler daha da fakirleşmeden bu iş çözülmez.
  20. asmarena6

Hisse Senedi Nereden Alınmalı?

Burgan ücretsiz canlı veride görüyorsunuz. 10000/1 di sanırım komisyonuda
Top Bottom