Arama sonuçları: *

1. bariskarali

Para Biriktirme Taktiği Verir Misiniz?

Kumbara yap.
  2. bariskarali

Piyasa Normal :D Rehber niteliğinde

Knk 2012 ye kadar falan gitmene gerek yok. 1.5 yıl öncesinin fotosu...
  3. bariskarali

Hangisine yatırmak daha mantıklı

Knk forumda yatırım tavsiyesi yasak. O yüzden ben bişe önermem şunu al diye. Ama sana kendi tecrübeme göre dolar ve altına kısa vade yatırım yapma. Ben yaptım bi tık pişman oldum. Şimdi sana al şunu şöyle yap böyle yap derim sonra alt üst olur piyasa :D ben vebal altında kalmayim. Şans işi biraz...
  4. bariskarali

Hangisine yatırmak daha mantıklı

Knk forumda yatırım tavsiyesi yasak. Ama sana tecrübeme dayanarak Altın da kısa vadede büüyk kar yapamazsın. Yani dersen ki ben paramı yatırırım 200 300 tl kar alınca bozdururum yap. Dolara gelince aynı keza.
  5. bariskarali

Basım Hatalı Para Kaç TL ye Satılır?

Antika olup yıllarca saklanacak bir durumu yok. Çok daha belirgin hatalar olursa koleksiyoncular alabiliyor. Mesela atatürkün kafası ters basılan falan oluyor. ( Şaka değil var böyle paralar) Ama benden temiz bi 150 çalısır. :D
  6. bariskarali

ARKADAŞLAR BATIYORUZ GALİBA DOLAR MİNİMUM 8,30 DAN AÇILACAK YARIN

Dolar kurunu vatan pc den takip ediyom. Benim işlemci 2400 den 2763 e çıktı. 5600x 3100 den 3500e çıktı. Fena artışlar oldu anında.
  7. bariskarali

Dolar Aldım sabaha kadar yükselir mi ?

1 tl için riske girmeye değermi? :D gece faizi bir arttırırlar hop 7 lira. halkbank falan alım satımı durdurmuş
  8. bariskarali

Bankalarda dolar kuru uçtu

Hafta sonları veya hafta içi saat 5 ten sonra. Kur alış satışı veya altın alış satışını yüksekten alır, ucuzdan satarsın.
  9. bariskarali

E spor takımı kurmak istiyorum

Senin takım kurman çok zor değil. Şimdi bile kurabilirsin. Ama ne düzeyde kuracaksın hedef ne o önemli.
  10. bariskarali

Yardım Havale Ücreti Geri Alınır Mı?

arkadaşın dediği gibi açıklamaya ürünü aldığını belirtsin.
  11. bariskarali

Yardım Bitcoin veya Herhangi bir Kripto Para Miningi Nasıl Yapılır?

Bununla ilgili bir çok konu var onlara göz at kardeşim. Detaylı anlatıldı daha önce.
  12. bariskarali

Ufuk Kasası Fiyatları Yükselecek

anladım demek istediğini bendfe alım satım yapıyorum ama kasa falan değil skin daha çok benim kisi. Ama ufuk kasası çok eski bir kasa şimdiye kadar değerlenmedi şimdide şans işi. İnsallah dediğin gibi olur :D
  13. bariskarali

ozaman sana şöyle söyleyim. Ufuk kasası neden yükselecek ? :D operasyon değil bişe dğeil ufuk kasası cıktığından beri biliyorum kasayı. Maç sonu drop olarak düşen kasanın yükselmesi çok çok çok zor. Firar kasası eskiden drop olarak düşüyordu hatta hydra örneğini vereyim sana 2 yıl önce 3-4 tl...
  14. bariskarali

Envanterini açsana reis.
  15. bariskarali

Dolar ve altın neden bu kadar düştü?

Faizler çok yüksek ve bir diğer sebebi ise yasalarda reform hareketleri.
  16. bariskarali

Dolar 7.19'a düştü. Ne düşünüyorsunuz ?

ethereum da biraz düştü. Böyle gider fiyatlar ve stoklarda düzelmeler daha erken olabilir.
  17. bariskarali

Cryptotab bilgisayarımı yorarmı

Yorar. Laptopunda güçlü değilse özellikle sıkıntı yaşatır.
Top Bottom