Arama sonuçları: *

1. B

bizim suçumuz ne biz ne yaptık onları ödüyoruz

Kurallar kanublar maalesef dediğin gibi hükümsüz kalıyor her konuda haklısın anayasal düzenin bir şekilde düzenlenmesi gerekiyor
  2. B

İnsanlarımız maalesef asimile oldular yine söylüyorum satıcılarından alıcılarına pazarcısından marketçisine aklına gelebilecek tüm mecralar devlet kurumları hak hakkaniyet saygı gözetmiyor. En küçük örnek ve canlı örnek verirsem ev fiyatları devlet faiz düşürdü araba alınsın ev alınsın diye ev...
  3. B

Bunların hepsine katılıyorum sende cevaben çok güzel bir şekilde bence teknoloji platformunda eleştirmek sorun değil demişsin ve kendi görüşün olduğunu belli etmişsin öncelikle teşekkür ederim düzgün cevabın için. Bence neden yanlış onu açıklayım. Aslında bence yanlış değil ama insanlarımız...
  4. B

Atladığın şey benim arkadaşa sorduğum soruya sana bir şey denmiş gibi cevap vermen aklın sıra klavye başında artislik yapman ben zaten gayet açık yazdım ama anlamadığın için bir daha yazıyorum. Ben o arkadaşa yazdım cevabını da yazdım neden sorduğumu da açıkladım sana ne oldu da sen atarlı...
  5. B

Yok sadece merak hocam dediğim gibi yanlış anlamanı istemem de benim düşünceme göre de burası en azından bu forum böyle şeylerin konuşulacağı bir forum değil bilinçli olmakta fayda var herkes için söylüyorum yarın birgün birşeyler olur karşınıza çıkar fikirleriniz değişir veya daha da güçlenir...
  6. B

Kardeşim yaş kaç kusura bakmazsan soruyorum ama ?
Top Bottom