Arama sonuçları: *

1. B

Dolara Müdahale Geli̇r Mi̇?

Herkese selam. Aralık zamanındaki gibi dolar kuru hızlı bir artış ile 17 civarında gelmiştir. Sizce devlet tarafından müdahale (sert düşüş) gelebilir mi? Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
  2. B

Altındaki yükseliş ve doların 16'yı aşmaması öngörüleriniz nelerdir

Daha önceden de konu açmıştım 900 den altın alınır mı diye. Şimdi yine soruyorum 950 den altın alınır mı, dolara müdahale gelir mi? Tahminleriniz nelerdir?
  3. B

.

....... a
  4. B

Altin 900 Sevi̇yesi̇ni̇ Test Etti̇ Öngörünüz Nedi̇r?

Hocam 1.5 yıl nasıl bir vadedir bu vadede hangisi daha iyi yatırım olur
  5. B

Hocam TL nin değer kaybına rağmen sabit kalması düşündürdü bir anlık ama zaten altın geldiği yeri unutmaz diyorlar :D
  6. B

Hocam siz ne düşünüyorsunuz ons için 1652442551 Hocam dolar artmasına rağmen ons düşüşte gibi olduğundan altın sabit kalıyor anladığım kadarıyla 1652442585 Hocam dolar artmasına rağmen ons düşüşte gibi olduğundan altın sabit kalıyor anladığım kadarıyla 1652442625 Evet hocam bayadır sabit ama...
  7. B

Altın 900 seviyesini test etmiş oldu. Sizce altın 900'lerin üstünde tutunabilir mi yoksa 850'leri görür mü? Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler. (Ons azalırken dolar artıyor altın sabit bakalım ne olacak)
  8. B

Altin Pi̇yasasından Anlayan Yardımcı Olabi̇li̇r Mi̇?

Hocam doları neden dışladınız
  9. B

Hocam karar verince iletirseniz sevinirim
  10. B

hocam parayı nasıl koruyabiliriz o zaman TL ye karşı dediğiniz de doğrusunuz aslında ama ne yapmak lazım TL deki paralar eriyor garip yani 🙂 1652303026 Hocam aynı mantık değil mi dolara karşı aradaki farkı kapatıyor faizin üstüne enflasyon farkını kapatmaktan bahsetmiştim sadece garanti oluyor...
  11. B

Hocam baktım da halkbank saat 15.30 sularında 914 TL den satmış diğer bankalara da bakmak lazım
  12. B

Hocam aktifken bir soru daha sormak isterim size uygunsa bu seviyeden altın mantıklı dediniz (YTD olarak) peki altın mı dolar mı tercih ederdiniz uzun vadeli bu seviyeden alım için şimdiden teşekkürler.
  13. B

Arkadaşlar ABD düşük enflasyon açıkladı bunun etkisi ne olur peki
  14. B

teşekkürler yorumunuz için Hocam TR'de enflasyona karşı değerini korur mu peki 1652301252 teşekkürler yorumunuz için Hocam bankadan alım sıkıntı olur mu makas aralıkları daha düşük oluyor açıkçası
  15. B

Hocam dolar da mı aynı şekilde arayı kapanmaz mı
  16. B

Selamlar. 905'den altın alınır mı uzun vadeli yatırım olacak şekilde yani uzun vadede (1.5 yıl ortalama) zarar ettirir mi? Seçimden dolayı çekiniyorum düşürebilirler mi bilmiyorum açıkçası. Örneğin 11500TL niz var ve bu seviyeden altın aldınız 1.5 yıl sonra altını bozdurdunuz ve bu paraya cüzi...
  17. B

Yardım Altın ve Hisseden anlayan bakabilir mi

Hocam ne yaptın bir şeyler düşünüyorum ama bu seviyeden alınır mı kararsız kaldım
Top Bottom