Arama sonuçları: *

1. C

İktisatçı Mahfi Eğilmez: "İlk 4 ayın bütçe açığı 382,5 milyar TL oldu

Abi inanılmaz ya bu millet deprem de gördü hiperenflasyon da gördü beka sorunu da yaşadı hala değişmemesini isteyenler var gerçekten inanılmaz özellikleri deprem bölgesindeki oylar beni şoke etti millet kararını vermiş ne diyelim olan bizim gençliğimize oluyor
  2. C

Para kazanma uygulamaları

olur dostum 21k borç gelir
  3. C

Dolar tekli rakamlara düşecekmiş 🤔

kaynağınız var mı?
  4. C

Dolar 15,20 TL'ye düştü! Edit: 22:40 - 13,20 TL

artık tarafımız belli. yeterince ajanlık yaptık yeterince kirlendik reis ;)
  5. C

Bu ekonominin hali ne ?????

kanka 400tl ye eskiden ekran kartı alırdık la 400tl mont ne ailem geçen hafta 100e yakın para verdi bende de 50 kağıt vardı 1 haftada 150tl bitti hiçbişi almadım giyimlik falan 1 dürüm döner 2 kere burger yedim bide kılf aldım kendime 150tl lan kafayı yicem
  6. C

Bu ekonominin hali ne ?????

defacto ve lc waikikide fakir montları 270den başlıyor (hani şu b*k rengi olanlar) düzgün montlar da bak güzel değil idarelik montlar da 380tlden başlıyor mertere gidicez arkadaşlarla artık
  7. C

DOLAR SERT ÇAKILDI !!!

10 olmasından korkuyorum :DDD
  8. C

Öneri Cs:Go skinlerim için yatırım tavsiyesi

hocam trade işi uzun iş ssd kalitesi yükselir birde ekstra elime para geçer
  9. C

hocam bu fiyatlarda en mantıklı bıçak olarak ne önerirsiniz zaten trade işini de bana siz öğrettiniz :D 1621927905 ilki şuanki skini satmak 3. bıçağa kasıp satmak
  10. C

Hocam anakarta şuan hiç gerek yok 1 yıl kullanıcam maksimum o yüzden performansdan ziyade hız ve konfor önemli benim için 10. Sınıfım şuan 11de kullanabilirim maks sonra yok ancak hangi skini satmam gerektiğini söylemememişsiniz
  11. C

Dostlar 500+tl den fazla bir csgo envanterim var çok şükür ve uzun zamandır yaptığım için bıçağa kadar kasıp veya şuan ki skini satıp kendime ssd veya mouse alacağım ancak 2kez ikileme düşüyorum sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim...
  12. C

Dolar Sert düşebilir YTD

Ulan öyle hallere düştük ki kaç yaşında çocuğuz (17) tablo mablo bakıyoruz gencin aklında fikrinde ekonomi var
Top Bottom