Arama sonuçları: *

1. efetg

Öneri FİZİKİ ALTIN VS ALTIN FONU

Altin sertifikası al YTD.
  2. efetg

AKP' Ye Oy Verenler Elleriniz Kırılsın🐑

Hiç farkında değilsin ama sen böyle düşün diye elindeki güçle diğer partilerin önünü kesiyor . AMA az kaldı y kuşağı buradan göçüñçé farklı partiler göreceğiz umarim
  3. efetg

Lila ve koton halka arz

yani şöyle bir bilanço açıklayan şirkete yatırım yapmak mantık kavramında olmayan bir şey
  4. efetg

Lila ve koton halka arz

Zarar ettiysen notr lemeden çıkma şuanda profesyonel silkeleme yapılıyor YTD ve ayrıyetten lila kağıdı alırken nelere baktınızda aldınız
  5. efetg

18 Yaşına Yeni Girdim Paramı Nereye Yatırmalıyım

midas dan alabilirsin(arayüzü rahat kolay ve en az komisyon kesen kurum 4/10k) yatırım101 güvenilir adam onun videolarının izleyebilirsin çok güzel temel analizler yapıyor
  6. efetg

Hİç bilmiyorum diyorsan güvenilir bir fon bul onu al sürekli YTD
  7. efetg

BİST 30 dan sepet oluştur ulaşım enerji sanayi gıda banka gibi onları sürekli biriktir min 2 yıl için diyorum YTD
  8. efetg

Yardım En İyi Borsa Aracı Kurum Uygulaması Hangisi?

midas düzel 1/10000 kesinti yapıyor 1715369586 günde %2-4 demek çok iyi bir rakam her gün bu rakamı tutturabilirsen geleceğin milyoneri olursun :D
  9. efetg

💰Sözün bittiği yerdeyiz artık

yanlış anlamışım
  10. efetg

onu yazdım diye akp li mi sandın beni haha kıyamam yeğenim sanada tavsiyem ekonominin nereden okunup öğrenileceğini öğren
  11. efetg

adam sanki ironi yapıyor inşallah öyledir
  12. efetg

kardeş bilip bilmeden konu açma
  13. efetg

para birimine bakarak ekomoni yorumu yapanda beyin kırıntısı aramıyorum boş gereksiz bir konu olmuş konu sahibine ekonomi kitabı okumasını öneririm
  14. efetg

En iyi hisse alım satım uygulaması

midas tan alım satım yapabilirsin basit uygulama
  15. efetg

🔥 ENFLASYON %9.09 ARTTI!

Türkiyenin Yüzyılı budur işte Yaşa Reis(!) 1693813895 düşünsenize 10 tl ye aldıgınız şey öbür sene 22 lira muazzam
  16. efetg

🔥 AKARYAKITA ZAMLAR YOLDA! Deponuzu Fulleyin!

o sarı kısımlar hmmmmm 🥵🥵🥵
  17. efetg

📌 Türkiye ile BAE 50.7 Milyar ($) Dolarlık Anlaşma İmzaladı!

oglum insanmı satıyor bu rte lan oglum satıldımmı ben şimdi lan haibbimi olduk lan allllllllllllaaaaaaaaaan
  18. efetg

📌 Türkiye ile BAE 50.7 Milyar ($) Dolarlık Anlaşma İmzaladı!

lan benimki 4 le bitiyor bu ne anlama geliyor yani
  19. efetg

🔥 EKMEK 7,5 ₺ OLDU! (Obeziteye tokat)

beyler tr nin en ucuz yeri adana gelin ekmek 5 lira çogu şeye zam gelmiyo kapalı yüzme havuzu yıllardır 10 tl gram zam yok 1689770269 yani turgut ozal kenan evren tarafında biraz pahalı olabilir yüreğir de yaşıyorum yıllardır zam gelmeyen şeyler var aman yüreğirin her yerinde gezmeyin ne...
  20. efetg

Gram altın bozmak istiyorum

benim altınım 24 ayar kaç liradan satarım
Top Bottom