Arama sonuçları: *

1. ensbhdr55

Yardım 17.000 DOLARI FAİZE YATIRMAK ?

Kafaya koymuşsun zaten yatıracaksın, şuanda neredeyse tüm hocalar hatta hemen hemen hepsi diyebilirim bu işe okey veriyor. Katılım bankasına kar payına yatır. Faiz oranında zaten kar payı bırakıyor. Dinen uygun diyor hocalar. Araya mal girdiği için , ticaret olarak döndürüldüğü ve paranın nasıl...
  2. ensbhdr55

bizim suçumuz ne biz ne yaptık onları ödüyoruz

Söylediklerimi yanlış anlıyorsunuz herhalde gençler. Gecenin bu vaktinde bunları konuşarak neyi değiştirdin neye faydan oldu diye soruyorum ben.
  3. ensbhdr55

Diyorum ya işte gerek yok kendni yormaya , bişey olmuyor ama kendimi tatmin ediyosan tilt olmuyorsan güzel.
  4. ensbhdr55

Sakin ol şampiyon aynı taraftayız. Neye faydan dokundu şuan ülke adına peki ?
  5. ensbhdr55

He şunu da belirteyim. Konuşarak birşeyin çözüldüğü yok. Herkesin yaptığı bu zaten konuşmak. O yüzden ülke geneli bu halde. Sen burda istediğin kadar istediğin kadar tartış. Herşeyin bir dozu olmalı. Saatlerce bunu devam ettirmek gereksiz olduğu gibi , çözümde sunmuyor vakitte kaybettiriyor. Boş...
  6. ensbhdr55

Neyse ben kasamı toplamaya devam edem hayırlı geceler.
  7. ensbhdr55

Bana söylemişin nasıl kişisel algılamayım :D
  8. ensbhdr55

Kullanıyodum ben onu ama sağol yinede. Unutmuş olabilirim bi kaç saniyeliğine o tuşun varlığını.
  9. ensbhdr55

@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül konuyu kapatalım bence hocam. Konuyu açan kişi de burada değil. İyi yere de gittiği söylenemez.
  10. ensbhdr55

Türkiye'de böyle beğenmiyorsan Suriyeli var hade diyolar adama
  11. ensbhdr55

Ben hakaret edeceğim demedim ki. Ülkede olan bazı şeyleri dile getirmek bile hakkında soruşturma açmaya yetiyor diyorum.
  12. ensbhdr55

Olmuyo işte. Mcdonaltsda falan çalıcaksan ya kadın olacaksın yada üniversite mezunu öyle yok dayı sen ne diyon 😁
  13. ensbhdr55

Eğlenceli oluyor da. O kadar çok yazacak şeyim var ki ... mesela ben aşırı özgür olduğum için yazamıyorum 😁
  14. ensbhdr55

Siyasetin yasak olması lazım ya forum gibi yerlerde. Cidden insanı insana kırdırmaya gerek yok arkadaşlar.
  15. ensbhdr55

Boşverin arkadaşlar yazacak çok şey konuşacak bayağı şey var. Yapacakta çok şey var ama. Bu ülkede sadece yazmak ve konuşmak var. Bişey yapıldığı yok. O yüzdendir ki olmakta olan bişey de yok. Allah sonumuzu hayreylesin. Hayırlısı neyse o olsun.
  16. ensbhdr55

Bunu ss alıp savcılığa başvurman yok mu ?
  17. ensbhdr55

Çöpçü değil. Temizlik görevlisi diyelim. Tanıdığın yoksa oraya da almıyolar maalesef :)
  18. ensbhdr55

Yok kardeşim ne alakası var gençler iş beğenmiyor tabii ki.
  19. ensbhdr55

Türkçe bozuk olabilir düzeltilir hocam yeter ki kafa bozuk olmasın. Sorun 1 günde çözülmez elbet ama 20 sene oldu nerdeyse.. ve sorunlar arttı. Napcaz 20 sene daha verek mi 🙂
Top Bottom