Arama sonuçları: *

1. eyupefe3

$ DOLAR 23.68 ₺ - € EURO 25.38 ₺ - ALTIN 1.486 ₺

10 dolar alıp 20 lira kar ettikten sonra gelen mutluluk
  2. eyupefe3

15 yaşındayım dolar bozabilirmiyim?

Kuyumcuya gidersen bozarlar,yüksek ihtimal aileni aramanı isteyeceklerdir,bende öyle olmuştu.
  3. eyupefe3

Pckolik fatura yanlış kesilmiş

Boş yapmışsın konuda. ----------------------------- En mantıklısı müşteri hizmetleriyle görüşmek.
  4. eyupefe3

Bilgisayarcıda çalışarak ne kadar maaş alırım?

Yüksek puan alma ihtimali varsa yani dersleri iyise mesleğe gitmesi saçmalık olur,dediğim 440lı mesleklerden bahsetmiyorum.Diğer meslek liselerin çevresi belli zaten.390 puanla gittiğim okulda bile aktif suçlular var,uyuşturucusundan silahçısına.
  5. eyupefe3

Mesleğin hiç bir türlüsünü önermiyorum.He şöyle liseler var taban puanı 440,430 o mesleklere gidebilir.
  6. eyupefe3

O zaman kafa yorma devam et.Tek seferlik şans kötü bir liseye gitme.390 puanla mesleğe gidiyorum bu arada,ara puanda kalınca bir yere yerleşemiyorsun.
  7. eyupefe3

Sanayide para kazanırsın ama kolay yerler değil.Dediğim gibi bir pastane bulabilirsen hem işin kolay hem parası iyi.Hiç bir yer bulamazsan sanayiye gidersin.Lgs gidişat nasıl ?
  8. eyupefe3

Orası para vermeyi bırak çalıştırmaz bile yüksek ihtimal.Dönerciye,çaycıya veya poğaçacıya falan git.Özellikle pastaneler çok kazanıyor arkadaşımdan biliyorum bende 14 yaşındayım.
  9. eyupefe3

Çalışabileceğin yere sorabilirsin,18 üstündeysen min asgari alırsın eğer büyük bir yer ise.Çalışacağın yerin kalitesinede bağlı.
  10. eyupefe3

🔥 Euro rekor kırdı! 1€ = 20 ₺ 🔥

akıl saglıgını kaybet mental çöküntü
  11. eyupefe3

Paramı ne yapabilirim?

Yatırım işi böyle ne bekliyorsun ? Eskiden btc alanlar böyle olacağını bilmiyordu ki belki savaş çıkacak 5k olacak altın (sallıyorum örnek olarak verdim)
  12. eyupefe3

Paramı ne yapabilirim?

Hocam uzun vade uğraşmadan altın,kısa vade uğraşarak al sat yapabilirsiniz. ytd
  13. eyupefe3

Xbox Hesabından Kart Bilgilerini Kaldırma

Büyük ihtimal xbox gamepass hesabında girili kartın,discord nitro alanlarda olmuştu bendende 45 tl çektiler oraya bak.
  14. eyupefe3

Ekonomi Harika Mükemmel

herkes böyle diyip yurt dışına giderse ülke mi düzelir ? Kendin diyorsun üretim yapmamız lazım fabrika açmamız lazım.
  15. eyupefe3

Ekonomi Harika Mükemmel

hukuki sebepler yüzünden silindi
  16. eyupefe3

Ekonomi Harika Mükemmel

Ülkede kendi seçtiğimiz insandan korkuyoruz daha ne bekliyorsun ki ? Kimse bu yüzden sesini çıkarmıyor.
  17. eyupefe3

Öneri Para kazanmak için fikir önerisi

İyice öğrenmeden girme batıp çıkabilirsin veya tam tersi çok uyguna bir şey bulup 2ye falanda katlayabilirsin.
  18. eyupefe3

Hisse alıp satma olayı ne

Bankada çalıştığından görüyor muymuş ne yapıyormuş öyle bir şey.
  19. eyupefe3

Hisse alıp satma olayı ne

Hocam bizim akrabanın kızı bankada çalışıyor ona babasına şunu al bunu sat diyor o şekilde 500 lirayı 10k mı ne öyle bir şey yapmış akraba bu doğru mudur yoksa kızı takip mi ediyordur ?
  20. eyupefe3

Giffen Paradoksu Nedir?

Ama ekmek giffen mal ekmek artınca onun yerine et alabilirim :widepeepo:
Geri