Tek kelimeyle rezalet bir durum, kur yine 2021 Kasım - Aralık batağına dönmüş bulunuyor, ancak hala önlem vs duyuru bir açıklama bulunmuyor. Şaka gibi sinir ve hayretle takip ediyorum. Benim alım gücümü bu hale getirenlere hakkımı helal etmiyorum.
FED bizim için hikaye, bizim için önemli olanlar kendi iç yapımızda verilen kararlar oluyor. Mesela PPK toplantısında eğer faiz arttırımı gelmez veya yeni bir ekonomik plan proje vs çıkmaz ise FED faiz indirimi yapsa bile bizde dolar tırmanmaya devam edebilir. Enflasyonun yüksek olduğu bir...
Eğer yeni bir ekonomik plan gelmezse patlayıp gidebilir. Ancak eğer sürpriz bir geçici ekonomik plan bile gelse bir kaçış yaşanabilir. Tabii ki ne olacağı belli olmaz.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Dikkatli olmak gerekiyor. Ancak illa ki farklı kampanyaları olacağı için birini yakalayabilirsin, diye düşünüyorum. Veya en kötü ihtimalle parça parça indirimlerde toplayıp 1.600-2.000 TL fark ile daha iyisini toplayabilirsin.
Saat 21:02 de bile stok vardı. Sadece stok yok dediğinde zaten ram stoğu yok diyordu. 0,18 kuruş fark ile aynı fiyata sistemi almaya devam ettiler. Sonra sisteme kendileri ram ekledi ve seçme sorunu da kalmadı. En son 21:02 de stok vardı.
1649024976
Al sat yapanlardan aldıktan sonra bir...
2 saat stokta kaldı. Nasıl alamadınız ? Bir problem mi oldu ? Bu arada bu ay farklı firmalara ve kişilere aitz uygun fiyatlı sistemler gelebilir. Forumu takip etmekte fayda var.
Aralık ayında belliydi, Mart'ta 25 puan faiz artışı geleceği, ancak bizi ciddi şekilde etkileyeceğini sanmıyorum. TCMB yarın ki toplantı da sabit mı tutacak ? Yoksa faiz artışı mı gelecek ? Yarın anlayacağız. Yatırım tavsiyesi değildir.
Rusya'nın Ukrayna sınırına askeri gücünü yerleştirmeden zaten planlı, programlı en ince ayrıntısına kadar hesap, kitap yapılmıştır. Bu önlemlerden biri dediğiniz gibi gelişen yaptırımlar sonucu Rus rublesi'nin değeri düştüğü için Rusya Merkez Bankası faiz %9.5 seviyesinde olan faiz oranını...