Arama sonuçları: *

1. firsatgamingx

Altın sizce ne olur?

Dolar uzun bi süre sabit olacak haliyle altın fiyatları da artmayabilir. (bence bi 6 ay falan) o sürede TL faizi yüzde 50 olduğu sürece bu dolar artmaz gibi. Bilerek yapılıyor uzun süre tutacaksan bir şey olmaz bence ama yakın vadede zarar ettirebilir. YTD
  2. firsatgamingx

"Türkiye skimpflasyon ve shrinkflasyon dönemine girdi"

Yıl başından sonra Big king in içindeki etin gramı düştü ve fiyatı da arttı. Artık double big king yiyorum valla :D
  3. firsatgamingx

🟢 2024 Asgari Ücret AÇIKLANDI! 🔥

17 Bin TL yi dikkat ettiyseniz CB açıklamadı. CB çıkar 1k da ben koyacam 18 bin TL olacak diyecektyir kesin :D
  4. firsatgamingx

Neye yatirim yapmak daha mantikli? Dolar , borsa vb

Altın hissedi de varmıs oradaki farklar azmış galiba alsatta ona bakabilirsiniz.
  5. firsatgamingx

🔴 MERKEZ BANKASI GENE FAİZ ARTTIRDI!🔥

İyi bir şey emin ol :D Aslında yüzde 60 70 lerde olması lazım faizin. KKMden de çıkılması gerekiyor. Biraz acı çekeceğiz ama fiyatların düşmesinde başka bir yol yok maalesef
  6. firsatgamingx

🚨 "Sakın Borçlanmayın! 2024 Fena Vuracak!" 🔥

Adamın kastettiği günü gelmiş borç veya döviz borcu. Onun haricinde günü gelmemiş borçları ödemeye gerek yok. Faiz islememesi için borcun hepsini günü geldiğinde ödemek lazım
  7. firsatgamingx

🔥 ENFLASYON TAVAN YAPTI! DURDURULAMIYOR! 🔥

Öyle maalesef :( İnsanlar alışveriş yapmayı bıraksın diye faizleri arttırıp duruyolar. Ama enflasyon da artıyor naparsan artıyor artacak ama devam edilmeli kkmnin kapatılması lazım. Şu anda KKM kapatılsa dolar 40a cıkar, çıkacaktır zaten mart 2024den sonra muhtemelen 50 60 lara falan cıkacak...
  8. firsatgamingx

🔥 ENFLASYON TAVAN YAPTI! DURDURULAMIYOR! 🔥

Faiz arttırımına ve bazı şeyleri daha ciddi yapacaklar(saplayacaklar). CB hani faiz artınca düzelicekti diye fırçaladığından eminim. Seçim öncesine kadar gözle görülür bir düzelme olmazsa halimiz duman :D
  9. firsatgamingx

DOLAR 24.05 EURO 25.43 🔥🔥WHATS GOİNG ON🔥🔥

HASKOLOĞLU HABERİ " Google'de Dolar, TL'nin 24 TL olmasını bir yetkiliye sordum. Kendisi sistemsel hata olduğunu söyledi. Google ile ilgili bir sorun." Kaynak:https://x.com/haskologlu/status/1718707484867641579?s=20
  10. firsatgamingx

Lozan bugün bitmiş o yüzden dolar 1 TL'ye düşebilir
  11. firsatgamingx

Arkadaşlar ben bu paradan 1000 dolar aldım inşallah satıcı yanlış fiyatlandırmadan iptal etmez
  12. firsatgamingx

🔥 MERKEZ BANKASI FAİZ ARTTIRDI! 🔴

KKMyi kaldırmak için milleti TL ye geçirmeye çalışıyolar. Borsa halka arz ve faiz artısı adamların işine geliyor :D
  13. firsatgamingx

Altın fiyatı daha ne kadar çıkar?

Valla savaş ne kadar hiddetlenirse o kadar artabilir ama bunu kimse bilemez. :D
  14. firsatgamingx

Öneri TAB GIDA HALKA ARZ OLUYOR!

Almayın kardeşim ben bu halka arzlardan evi arabayı sattım battım çok pismanım (!) :kekw: :kekw: :kekw:
  15. firsatgamingx

Gıpta Ofis Kırtasiye Bugün Halka Arz Ediliyor

Nereye gitsem her yerde borsa konuşuluyor. Otobüsteki gençlerden tutun instagram reelslere bile konu oldu. Çakılması yakındır
  16. firsatgamingx

🔥 Dolar 27.00 ₺ - Euro 30.32 ₺ - Altın 1.708 ₺ 🔥

Şu anda para dolduruyorlar ki seçime yakın zamanlarda doları tutabilsinler. Ek olarak bu dolar en azından eylül ortasına kadar artış trendine girer. Sonrasında da 30a sabitlerler marta kadar. Marttan sonrasını hiç bilemiyorum
  17. firsatgamingx

🔥 Dolar 27.00 ₺ - Euro 30.32 ₺ - Altın 1.708 ₺ 🔥

Nası 27 Espri kaynağı:
  18. firsatgamingx

Parami nasil koriyabilirim

Bence git 4 tane yarım altın veya tam altın falan al geç kuyumcudan. Bir ihtiyacın varsa onu alabilirsin ama en güzeli altın
Top Bottom