Arama sonuçları: *

1. flitttermice

🔥 EKMEK 7,5 ₺ OLDU! (Obeziteye tokat)

valla son 1 yıldır hiçbirşeyin fiyatına bakmayarak alıyorum insan takıp edemiyor. Arkadaşlar düz mantık yapın eskiden kola dolar 1 buçuk iken kola 1.75 ti şuan 45 olucak eskinin 2 lirası şuanun 55 lirası gibi düşünün ona göre hesap yapın. 1689753673 dostum ne fırsatı esnafı hiçbirşey...
  2. flitttermice

🚨 Yeni bedelli askerlik ücreti belli oldu!

hocam güzel maaşlı bir işi var ise insanın yatırılabilir bence.
  3. flitttermice

🚨 Yeni bedelli askerlik ücreti belli oldu!

2023 ün son çeyreğinde bu enflasyon ile gerçekleştirilebilir yatırılabilir çalışılıyor ise.
  4. flitttermice

2024'Te ekonomi düzelir mi?

dostum tahmin ise cehalet kokuyor buram buram insan bakar etrafına lan ne oluyor diye ,sanırım iyi olur diyenler odadan çıkmıyor ve hiçbirşey bilmiyor diyebilirm evet bende politikacı ekonomist değilim ama küçük çocuğa sor o bile iyi olmaz der mavcut sistem ve hareketler kötüye gidicek sonuna...
  5. flitttermice

2024'Te ekonomi düzelir mi?

İyi olur diyenler şirinlerin köyünde yaşıyor galiba ütopik tatlı bir hayal güçleri var ahahahhaha.
  6. flitttermice

1 EURO= 27.10TL Oldu

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  7. flitttermice

Dolar Düşer Mi ?

2071'i bekle efsane düşüçek.
  8. flitttermice

$ DOLAR 23.68 ₺ - € EURO 25.38 ₺ - ALTIN 1.486 ₺

miss gibi 2028 e kadar şu halk iyice beter olsunda belki birşeyler olur. 1686127540 duygulandım 6 yıl önceki kartım :D
  9. flitttermice

🔥🔥 1 DOLAR = 20.80₺ 🔥🔥MAŞALLAH🧿

sene sonuna kadar 35 i geçmez ise ne olayım 100 de olur 200 de :D
  10. flitttermice

Altın çakıldı mı? -53k

Cakilsa bile sakin satmayin Türkiye burası %2 deger kaybettiyse %4 dönüşü olur onun 1 hafta içinde :D
Top Bottom