Arama sonuçları: *

1. kaani

🔥 1 [$] DOLAR ARTIK 31 ₺ OLDU! 🔥

Dolar 31'e mi başlamış 😲
  2. kaani

Dolar Rekor kırmaya devam ediyor (9,30 Türk Lirası) oldu

ZİH̨̢̀İ͚̹Ņ̰͟͝SE͎͔̪͚L̖ ͋̅͊̓Y̷̸̖̮̬̰͍͟ͅA̵̛̬ͯ̋̈͘͝ͅRDĮ̸͉͎ͫ̄͠M̄̃̏ͬ͒ͥ AKIL SAĞLIĞINI KAYBET
  3. kaani

💂Bedelli askerlik 122 bin 351 liradan, 182 bin 608 liraya yükseldi.

Fark etmez uzayabildiği kadar uzasın yeter. Zorunlu askerlik de neymiş ya. İsteyen gitsin. Şu anda gitmemek için en büyük sebep gerçek amacını yerine getirmeye gidilmemesi. Adam askeriye diye gidiyor, ya ayak işi yapıyor ya da temizlikçi oluyor. Oradaki sıkıntıları duyanlar vardır. Gerçekten...
  4. kaani

👨‍💼 2024 - Memur Maaş Listesi! 💵

Hacı adam yıllarca çalışıyor, karşılığını en azindan asgari ücretin hadi 1.2 katı bilemedin 1.4 katı vermeli. Kalkıp daha düşüğünü veriyor asgarî ücretin. Kafayı siyirirsin la :D
  5. kaani

💂Bedelli askerlik 122 bin 351 liradan, 182 bin 608 liraya yükseldi.

Üniversite okuyup tecil ettirme iyi ki var. Sonsuza kadar okudukça okuruz sıkıntı yok :D
  6. kaani

👨‍💼 2024 - Memur Maaş Listesi! 💵

Emekli maaşı asgarî ücretten nasıl düşük olabilir ya? :D Şakamatik resmen ülkeye bak.
  7. kaani

🚨 MNG Kargo komple satıldı! Artık Almanların!

Bu da demektir ki DHL Türkiye'ye girmiş oldu. MNG Kargo kırk yılın başı bir işe yaradı :D
  8. kaani

Rekor! 1 Euro = 28,58 TL🔥

30 Aralık 2022 (7 ay önce) https://forum.donanimarsivi.com/konu/euro-rekor-kirdi-1eur-20.665105/
  9. kaani

Binance mi? btcturk mu?

Olur ancak daha kısıtlı gibi geliyor bana. Ben Binance kullanmaya özen gösteriyorum Binance TR yerine. Anlık kripto aktarımı yapacak olursam da Binance TR kullanıyorum çünkü TL para yatırma bir tek orada var.
  10. kaani

Binance mi? btcturk mu?

Evet, Binance TR kullanmanız gerekiyor TL yatırma ve TL çekme işlemleri için.
  11. kaani

Binance mi? btcturk mu?

Türk kripto borsalarına bulaşmamanızı öneririm hocam. Dev komisyonlar, gecikmeli yatırma/çekme işlemleri falan bir sürü dezavantajı var. Binance kullanın.
Top Bottom