Arama sonuçları: *

1. marilyn

🪙💰🏦 Yatırım Tavsiyesi 🏦💰🪙

Etf den sonra kripto benim için bitti kripto amerikanin elinde tamamen şu anda para basiliyor deli gibi artmasi lazim ama pek hareketliliği yok altin bile kârlılıkta bitcoini geçti etf onayından sonra (3 4 yıllık grafiklerden bahsetmiyorum etf geldiği zamandan sonraki grafikden bahsediyorum)
  2. marilyn

Yardım Şuanda Yatırım Yapılacak Hisseler

Biste hiç girmedim uzaktan gorduğum kadari ile çok şişirilen hisseler ve çok spek müsait nasdaq bana daha güvenli ve tahmin edilebilir geliyor
  3. marilyn

Midas kullaniyorum ben 2 yıldir geçen sene bir kaç sorun çikarmişti sunucu çokmesi gibi vs ama telafi ettiler şu son senedirde hiç bir sorun yaşamadım
  4. marilyn

Sana çok lazim bir para ise ve riske atmak istemiyorsan daha garanti sakin kağıtlara yatirabilirsin Birde nasdaq için ağustos donemi hep inişli çikişli olur bir hisse alirsan aniden düşerse korkma illa geri toparlanir şu an japonya faiz arttirimi yapicam diye insanlari korkuttuğu için carry...
  5. marilyn

Ben yüklü miktarda foxf topluyorum çok hareketli bir hisse trade yapiyorsan işine gelir uzun vadeciysen çok umrunda olmaz faiz indirimlerinden sonra guzel hareketler bekliyorum hissenin bu yılki satışları baya düştü vs şu an yarışlar vs oluyor yeni urunlerini çikariyorlar illa 3. Çeyrek...
  6. marilyn

🔥 (€) EURO 31 ₺ Yİ GEÇTİ! 🔥

:D ah be abi iyi günlerimizmiş oysaki
  7. marilyn

midas para transferi

Banka hesabida babanin adina olmasi gerek
  8. marilyn

🚨 Dolar'a karşı yeni para çıkartıldı! BRICS 🔥

Dolar karşisinda değer kazanabilir 2024 de ama geçice olacagini düşünüyorum ytd
  9. marilyn

1 milyon tl ile borsa istanbulda nerelere yatırım yapılır?

Biliyorum ben nasdaq yatirim yapiyorum dolar 14 iken girmiştim hem dolar olarak değer 2x oldu hemde dolar tl karşiliğinda param 2 kat arttı
  10. marilyn

Ne güzel işte
  11. marilyn

:d Youtubeden bir tane kanal bul türkce ingilizce fark etmez grafik analizini öğren finans ve borsa nın eğitim serileri var ucretsiz youtubeden izleyebilirsin sonra kendi yatirimini o şekilde yaparsin ben olsam o parayla biste yatirim yapmazdım onu belirteyim
  12. marilyn

✈️ Erdoğan, Arap ülkelerinde ekonomi turuna çıktı! (Para arayışı)

Satacak bir şey kalmadı toggu kurdu seçim politikası olarak pazarladı şimdi togg fabrikasını satacak
  13. marilyn

🚨 Tüm Kamu Kurumlarına Tasarruf Emri̇ Geldi!

sarayın elektirik doğalgazını 2-3 hafta kapatsalar 🤠
  14. marilyn

Mehmet Şimşek: "Merkez Bankasının Rezervinde Artış Oldu"

evet bu sefer farklı bir politika izliyorlar başından beri üstüne basa basa dediğim faiz artışı lazım dediğim ortadoks sistemi uyguluyorlar
  15. marilyn

Midas limit fiyatı belirlendikten sonra satın alma

46 yaparsan fiyatı 46 olduğunda alır
  16. marilyn

Midas limit fiyatı belirlendikten sonra satın alma

limit emir bi fiyata geldiğinde hissenin değeri o fiyattan satıyor örneğin hisse 90 dolar limit emri verdin 100 dolar hisse 100 dolar olunca otomatik satıyor ayriyetten amerika borsasında örvcut fiyattan limit emri vererek 11-16.30 ve 23.00-3.00 arası işlem yapabilirsin amerika borsasında
  17. marilyn

Merkez Bankası Rezervi 8.5 Milyar Dolar Arttı!

2019 den beri faiz artışı lazım dediğim için beni islam karşıtı olarak tanımlayanmı dersin vatan haini diyenmi dersin bi ton iftira atıldı adamlar şimdi tayyibi alkışlıyor allaha havale ediyorum 1687882970 yatırımlar geliyor diye düşünüyorum tl yi potansiyel yatırım aracı olarak şimdiden...
  18. marilyn

🔥Dolar 26.03 TL oldu🔥

valla elimde dolar var hep ama kısa süreli düşse tadından yenmez giderim chainreactiondan 3-4 tane lastik falan ceplerim
  19. marilyn

🔥Dolar 26.03 TL oldu🔥

valla 16 dan 11 e güzel düşürdü gene o şekil bir şey yapsa kötü olmaz benim için xd
Top Bottom