Arama sonuçları: *

1. me1ster

Yardım Gamermarkt icra dosyası oluşturmuş

Galiba yarın wpden ulaşırlar hocam wpden de ben görüntüleri ilettim yani umarım iyi bi sonuç çıkar destektekilerin tavrı ve sözlerine göre olumlu galiba sizin yapmanız gereken bi şey yok diyorlar
  2. me1ster

Şu an için yapmanız gereken bir işlem bulunmamaktadır, kontroller ve araştırmalar devam etmektedir. desteğe yazdım ve bana bunu dediler Alper Bey, konu hakkında sizlere belirttiğim gibi herhangi gelişme olması durumunda sizlere bilgilendirme sağlanacaktır, şu an için araştırmalar devam...
  3. me1ster

çok teşekkür ederim ekran görüntülerini toplayıp adamlara mail atacağım bilgilendirme yaparım
  4. me1ster

Mail mi atayım onlara
  5. me1ster

aynen öyle
  6. me1ster

sitedeki destek kısmına bişey oldu galiba hocam hiç bir yerde gözükmüyor mail atacağım onlara şu anda da tracker ggden delil topluyorum satış 27 geçe gerçekleşti alıcı 52 geçe derecesiz maç girmiş maillerimi de ekran görüntüsü toplayacağım
  7. me1ster

hortlattıgım icin kusurma bakmayın ancak dün bir hesap sattım 1400tl ye alıcı email ve şifreyi değişti bu bildirimler bana geldi. Çekme talebi oluşturdum, sabah gördüm ki parayı bloke etmişler sebebini sorduğumda alıcı kendi dikkatsizliği nedeniyle hesaba erişimini kaybetmiş bize hesabın...
Top Bottom