Arama sonuçları: *

1. mertoxin

🏠 KİRADA OTURANLARIN VAY HALİNE!

Asgari ücret yeterli! (Mehmet Şimşek) Fıkra bitti.
  2. mertoxin

🟠 EMEKLİ MAAŞINA GELECEK ZAM AÇIKLANDI!

Allah bereket versin. Meclis Lokantası'da zamlanmıştır. Asıl ben ona üzülüyorum :( Hükümet, enflasyonu %71,60 açıklıyorsa gerisini siz düşünün.
  3. mertoxin

🟠 Mehmet Şimşek: "Türkiye'de Asgari Ücret Düşük Değildir!"

Sırf şu ülkeyi KKM’den soktukları milyarlarca dolar borç batağından dolayı bile yargılanmalılar! Bir de çıkmış yüzsüz yüzsüz konuşuyorlar!!!
  4. mertoxin

🟠 Mehmet Şimşek: "Türkiye'de Asgari Ücret Düşük Değildir!"

Kıyaslandığımız ülkelere bak ve hala utanmadan vergilerden bahsediyor. Verginin vergisinin vergisini ödüyoruz! Allah sizleri nasıl bilirse öyle yapsın.
  5. mertoxin

💰 BAKAN ve MİLLETVEKİLİ MAAŞINA ZAM! 🔥

Millete verirken kaşıkla, kendilerine alırken kepçeyle. Böyle bir adalet hangi kitapta yazıyor ?
  6. mertoxin

Paramı faize koymak istiyorum

Canlar, ciğerler, ağalar, paşalar… Bu konu, ilk mesajından beri aslında Türkiye’de senelerdir süregiden ve sonunda patlayan “kutuplaşmanın” en güzel örneğidir. Bu ülke, sisayal islamcıların islamı kullanıp ceplerini doldurmalarından çektiği kadar Atatürk’ü kullanarak memleketi...
  7. mertoxin

Paramı faize koymak istiyorum

Devletlerin yaptıkları hatalar islamı ve emirlerini bağlamaz. Siyasetin dini yoktur, hepsi koltuğuna inanır. Arkadaş faizin günah olduğu belirtme gereği duymuş o kadar. Gerisini herkes kendi bilir.
Top Bottom