Arama sonuçları: *

1. N

📣🔥 Erdoğan'dan gençlere müjde! Vergi indirimi, telefon, bilgisayar, internet...

suç mu işledik kısmına 2 saattir gülüyorum. terör örgütü kapsaminda yargilanacaksiniz paralı uşaklar sizi. yardim ve yatakliktan iceri alinacaksiniz hepiniz fetoden bile daha tehlikeli bir yapilanma var eninde sonund yargilanacaksiniz bu yorumlarin burda kalacak herkes iceri atilinca alehinde...
  2. N

geçmişi senden daha iyi biliyorum babam akepe daha iktidarda yokken ise girdi. 6aylik maaşına ev veya araba geliyordu. suan yillarini versen alamazsin. emekli ücret kat sayısını kademeli olarak düşüren akepenin kendisi, tanidiklara ihale veren akepe, torpili getiren akepe, unileri çoğaltıp...
  3. N

recel tahin oy için random atmış. kasa zaten bos secimden sonra ülke çökecek. bölüm geçmek için tüm tuşlara basıyor
  4. N

absürt Kira artışlarına gelen düzenleme hakkında düşünceniz nedir?

ski kiracının kıçına tekme basıp yeni kiracıyla yola devam etmeye çalışacaklar sonuçta sözleşme bitmişse kovabilirler
  5. N

Bugün dolara noluyor ?

bakan nebati'nin açıklamalarına göre dolar yeteri kadar artmış artık artmıyacakmışşşşş yani endişeye gerek yokkkk
  6. N

Artık resmen milletle dalga geçiyorlar kur korumalı mevduat

her ay %10 büyüme yaparsak 4 ayda 40 yapar işte mehaşkape'nin kuruluş yıl dönümüüüü zaten sistem zengini zengin fakiri açlığa terkeden istem kiralarını bile ödeyemeyenler evsiz kalanla evsiz kalmamak için ev sahibiyle tartışanlarla dolu ortalık. paraları çalmasaydınız üstü kapalı ihale...
  7. N

Dolar son 6 ayın en yüksek seviyesinde ! 16,40 ₺

benim ki 18cm ise 16 neden psikolojik sınır
  8. N

• 1 Dolar ($) = 15,50 ₺'ye dayandı

doları 0.25tl ye düşürdüm işinizi görün yükselticem terkar :D edit: yetişemediniz bir dahaki sefere artık :kedi:
Top Bottom