Arama sonuçları: *

1. orhaneneskaratas

💲Dolar Alacağım Nasıl Almalıyım💲

paranın miktarına göre sana orta vade hem paranı kurdan daha iyi koruyacak hem de düşeş alacagın bir ürün tavsiye edebilirim özelden yazabilirsin
  2. orhaneneskaratas

🔥🔥 1 DOLAR = 20.80₺ 🔥🔥MAŞALLAH🧿

o değer kazanmadı :)
  3. orhaneneskaratas

Dolar sizce ne olur ?

yatırım tavsiyesi olarak tabii ki dikkate almayın fakat geçmişten günümüze böyle büyük olaylar öncesi toplumda kesin, yönü belli bir beklenti oluştuğunda tam tersi olduğunu sıkça gördük, tabii geçici olarak.
  4. orhaneneskaratas

6-12 sonra para getirecek yatırım sizce ne olmalı?

gectigimiz ay arac piyasası cok arttı maalesef. değer kazanamayan araclar bile satıldı değer kazandı.
  5. orhaneneskaratas

araç piyasasının uçacağını bildiğim için gecen ay araba aldım ama istediğim arabayı düşeş yakalayınca para kaldı biraz. ben de düsünüyorum ne yapsam diye. 2.arabayı alacaktım bu piyasaya inat vazgectim ya arabayı geliştiricem ya da ticaretime kullanıcam 1683126342 öyle bir şey mümkünse ben de...
  6. orhaneneskaratas

1 ay önce şahin bile alsan coktan istedigin kar gelmişti ama şuan arac piyasası girilecek gibi değil ne olacak bilmiyorum. motosikletler araclar kadar ucmadıysa alabilirsin ama ben olsam bir şey almaya değil bir iş yapmak üzerine düşünürdüm
  7. orhaneneskaratas

100k cekip 115 nasıl ödüyorsun erken kapatmadan mı bahsettin
  8. orhaneneskaratas

Hazır olun. Merkez Bankası ve FED yarın faiz kararlarını açıklayacak !

cumhurbaskanlığı kendi beyannamesinde 2023 icin 21.5tl dolar kuru planlıyormuş galiba öyle bir şey okumuştum.
  9. orhaneneskaratas

Akp'den seçime yakın ekonomi ve asgari ücret açıklaması.

onlar her şeyin farkında. ''sandıkları'' bir şey yok.
  10. orhaneneskaratas

⚠️ Yarın Dolar Düşecekmiş⚠️

harbiden ne yapsa karar veremiyor insan. tatile çıkıcam yazın uğraşmak istemiyorum hiç. parayı neye baglayacagımı bulamadım
  11. orhaneneskaratas

türkçe öğretmenliği 3.sınıf öğrencisiyim :D Allah aşkına kim diyor bunları diyip bir müddet düşer sonra fırlar diyorsun. Aksini iddia etmemişlerdi zaten. Hiç kudurma boşuna yani :D 1656295383 İlk önce kendi yazdığını anla, sonra benim dediğimi anla, sonra kendince laf sokmaya çalış tamam mı...
  12. orhaneneskaratas

tamam sonsuza kadar düşecek. dolar 1tl olacak ülke süper güç oldu diyen yok zaten.
  13. orhaneneskaratas

Yardım Para Kazanma Önerileri

yok hocam. zaten biz kim oyun konsollarına oyun cıkarmak kim :) bir oyun içi, oyun parası ticareti. kasıp kasıp satıyorsun. kasması mesele degil de alıcısını bulması mesele. o konuda yardımcı olucaktım yoksa herkes kasar.
  14. orhaneneskaratas

o ne hocam
  15. orhaneneskaratas

Ulan bu iddiayı atan sensin. Ben arkadaşa iyilik yapacaktım. İnsanlığı olmayan, benim dediğimi dolandırıcılığa yoran sensin. Bunu iddia ediyorsan açıklamasını da yapacaksın hemen. 1656205231 Hayatında bir kişiye destek olmamış, karşılıksız-çıkarsız hiçbir iş yapmayan bomboş bir adamsın ki direkt...
  16. orhaneneskaratas

ne anlatıyon birader 20 yaşındayım marmarada öğrenciyim ben. parasız kaldıgımda yaptıgım oyun içi bir iş. ihtiyacı oldugunu hissettigim icin istanbulda ise bizzat ilgilenip para kazanabilmesini sağlamak katkıda bulunmak istedim. istanbulda değilmiş, cevap bile yazmadım farkındaysan çünkü uzaktan...
  17. orhaneneskaratas

sorma meselesi işin ne olduğundan ziyade herkesin yapamayacagını bildiğim icin boşa kimseye dil dökmemek.
  18. orhaneneskaratas

dostum istanbul içi isen ve ÖĞRENCİ isen 0 sermaye (yalnızca kendine ait bir oyun konsolun olmalı) sana bir iş öğretebilirim. başka arkadaşlar lütfen sormasın.
  19. orhaneneskaratas

Öneri Bugün açıklanacak yeni ekonomi planları

faiz artmaz. dolar düşer.
Top Bottom