Arama sonuçları: *

1. oyunbilgisi1

🔥(BİNDİRİM) Devlet Artık İnternetten Yapılan Satıştan %25 Stopaj Vergisi Alacak🔥

vergi mükellefinin ne demek olduğunu biraz araştırsaydın bari, bu şekilde satış yapabileceğin sadece 1 2 katagori var ve gelir sınırı mevcut herhangi bir işletme sahibiysen vergi mükellefi olursun... ve vergi numaran üzerinden vergilendirilerek satış yaptığın kadar vergi ödersin.
  2. oyunbilgisi1

Yardım E-Ticaret Vergi Ödemeleri

Şirket açmanız gerekiyormuş
  3. oyunbilgisi1

arkadaşın dediği gibi başlangıç için shopier ve ya freelance siteleri daha mantıklı daha sonra işinizin gidişatına bağlı olarak kendi markanızı oluşturabilirsiniz hocam küçükten başlamak iyidir
  4. oyunbilgisi1

ödeme altyapıları ibandan önce devlet tarafından zaten takip ediliyordu (herkesin vergi mükellefi olduğu bir yerde tek başına olduğunuzu düşünün yapanlar var ama aldıklarından fazla ödediler) 80k sınırı var gibi muhabbetlere aldırış etmeyin böyle bir şeyde yok yurtdışındaki ülke bazlı olan...
  5. oyunbilgisi1

ödeme altyapısı kullanamazsınız (pay tr izin veriyor fakat yapmayın, şu sıralar devlet denk getirdiğine...) iban ile alıcağınız ödeme 6k yı geçmese iyi olur, söylediğiniz senaryoda başlangıç için freelance siteleri çok daha mantıklı.
  6. oyunbilgisi1

Şu şekilde, sizin sorumlu olduğunuz bağzı vergileri siz zaten ürünü satın alırken ödüyorsunuz (katma değer vergisi) satıcı bu tutarı sizden alıp devlete ödüyor. 10 20 bin dediğiniz rakamlar 1 yıl için çok küçük rakamlar hesap haraketliliği olarak takibe alındığınız durumlar var: farklı ve ya...
  7. oyunbilgisi1

ödemeyi nerden alıcaksın ona göre yönlendirme yapalım ve ya olur olmaz diyelim
  8. oyunbilgisi1

18 yaşında olmadığın için vergi mükellefi olamazsın, yıllık 5 6 bin için böyle bir yükümlülüğe girmene gerek yok, çünkü 1 yılda senden çıkacak para gelicek olandan daha fazla : ) belirli sebeplerden dolayı şahıs işletmemi 5 aylığına kullanmadım (gelir ve ya gider göstermedim) muhasebeciye ve...
  9. oyunbilgisi1

Öneri Hangi Altın Alınmalı ?

çeyrek ya da yarım al 24 ayar olmasına dikkat et çok fark etmiyor ama genellde alıp satanlar 24 ayar tercih ediyorlar
Top Bottom