Arama sonuçları: *

1. qnyb

KÖPRÜLER OTOYOLLAR HESLER ÖZELLEŞTİRİLİYOR !!

Normalde vergilerin yüksek olduğu ülkelerde devlet özelleştirme yapmaz. Hizmeti halka ucuz ve kaliteli sunar, karşılığında da yüksek vergi alır. Bir de bunun tam tersi vardır. Devlet hizmeti halka kendisi vermez. Özelleştirir bir rekabet ortamı yaratır. Bu sayede halk kendisi en uygun gördüğü...
  2. qnyb

🚨 Cumhurbaşkanı'ndan büyük marifet(!): "Zamları yılbaşına erteledik."

Senin cennet inancın olabilir ancak benim gibilerin böyle bir inancı yok. Kalan 40-50 yılımı, önceki jenerasyonun rahatça yaşayıp, benimse onların yaptığı pisliği temizleyerek geçirmek istemiyorum. Ne yani başka bir çalışanın hatası yüzünden ben fazla mesai yapacağım ama o mesaisini bitirip...
  3. qnyb

BORSA İSTANBULDA İKİNCİ KEZ DEVRE KESİCİ UYGULANDI !!

Hamas elbette terör örgütü değil, neden terör örgütü olsun, din kardeşimiz o bizim (!)
  4. qnyb

Kendi milletin, seni mahvetmiş, değerlerini sahiplenmemiş, sana küfür etmiş, seni vatan haini ilan etmiş, sana cahil onlar hiç bir şeyden anlamaz demiş, sana iş yerinde mobbing uygulamış, sana yaptığın iş için asgari ücreti layık görmüş, mühendis halinle sana yerleri paspaslatıp, çay doldurtmuş...
  5. qnyb

Hayır ben halk üzerinden konuşarak son seçimdi demek istemiştim. Artık halk arap oldu ve iyice ortadoğu ülkesi konumuna yerleştirildik. Bu saatten sonra istersen ülkeye format at ama geri dönüş yok. Önümüzdeki 50 yıl belki daha fazla bu şekilde devam edecektir. 2 jenerasyon sonraki nesil belki...
  6. qnyb

Zaten bu son seçim hocam, bundan sonra büyük ihtimalle monarşiye geri döneceğiz. Seçim falan olmayacak. Olması halinde tayyip bu seçimde olduğu gibi aday olamaması gerekir. O yüzden hiç seçim yapmayalım demeleri daha olası.
  7. qnyb

Yine asgari ücret artışı ile zamları beyinsizler için perdeleyecekler desenize. Sanırım yerel seçimlerde akp yine kazanacak.
  8. qnyb

🔴 2024'te vergi, ceza ve harçlara yüzde 60 zam geliyor! 🔥

Zamları Allah yapıyor derler yine sıkıntı olmaz. Sonuçta insanlar bir kere inandılar, ikinciye neden inanmasınlar.
  9. qnyb

🔴 2024'te vergi, ceza ve harçlara yüzde 60 zam geliyor! 🔥

Benzin indirim haberinden sonra iyi geldi hocam, fabrika ayarlarıma geri döndüm sağolun.
  10. qnyb

Milyoner Olmak için ne kadar servet gerekir?

Ankarada merkezde 2 milyon tl lik evi atar mısın bir göreyim bende.
  11. qnyb

Oha ama artık. Tr de merkezde ortalama ev 2 milyon mu? Hangi ev 2 milyon hocam. Siz yozgattan mı ev baktınız naptınız? Nedir bu at gözlüğü ile türkiye seviciliği ya. 2 milyon tl ev diyorsun, 1milyon tl ye sıfır araba alıyorsun ya, ne evi? Birde 250k dolar şöyle böyle demişsiniz kahkaha...
  12. qnyb

🚨 Kredi Kullanımına Sınırlama Geliyor!

Eğer arttıracaklarsa, çok fazla arttırmalılar. Zaten kredi faizleri uçuk, buna rağmen insanlar kredi çekebiliyor. Faiz oranlarının en az %6 - %7 seviyelerine gelmesi lazım.
  13. qnyb

37.2k $ = 1m ₺ Ortalama bir insan olsan ve ortalama bir meslek yapsan. Amerikada ayda 3k $ kazansan. Yılda 36k $ ediyor. Sence 1m ₺ adama milyoner denir mi?
  14. qnyb

Dolar 2026 da 47.8 TL olacak

Gidersiniz hocam niye gidemeyesiniz. Yeterliliğiniz varsa çok iyi ülkelere gidersiniz yok ise daha ortalama bir ülkeye gidersiniz mesela hollanda, polonya, azerbaycan gibi.
  15. qnyb

Dolar 2026 da 47.8 TL olacak

Siz gerçekten 2026 ya kadar bu ülkede durmayı mı planlıyordunuz?
  16. qnyb

Ekonomide 3 yıllık yeni kararlar açıklandı! CB: "Enflasyonu düşüreceğiz!"

Allahın izniyle yapacağız demiş, ya Allah izin vermezse?
  17. qnyb

🔥 ENFLASYON %9.09 ARTTI!

O konuya kesinlikle katılıyorum. Yalan haberlerle insanları kandırmaya çalışıyorlar. Ancak sormak zor değil yada konuşmak zor değil. Konuş evladınla sen neden istemiyorsun diye, anlatsın derdini, sen konuş o konuşsun, aranızda bir tartışın konuyu. Ona göre doğrudur yanlıştır hesabı yapılır...
  18. qnyb

🔥 ENFLASYON %9.09 ARTTI!

Siyasi konu için size katılabilirim. Ancak insanların ahlaksızlığını siyasete bağlanmasına ve anadolu insanı görememiş yapamamış kısmına da katılmıyorum. Ahlaklı olmak için siyasetin de ahlaklı mı olması gerekiyor, yada din mi gerekiyor. İnsan kendine yakışanı yapar ve bu insanlar bunu yapmayı...
  19. qnyb

🔥 ENFLASYON %9.09 ARTTI!

Hocam 1-2 sayfa önce attığım bir mesajdan küçük bir kısmı alıp tekrar iletiyorum. Siz sadece siyasetten çıkarım yapıp, kötü insanları iyileştirmeye çalışmışsınız. Diğer tüm konuları es geçmişsiniz. "Kendi milletin, seni mahvetmiş, değerlerini sahiplenmemiş, sana küfür etmiş, seni vatan haini...
  20. qnyb

🔥 ENFLASYON %9.09 ARTTI!

"Halk cahil olabilir ama emin olun saf temiz kalplidir." kısmında gümledim hocam. Siz herhalde sokağa hiç çıkmıyorsunuz yada yurtdışında yaşıyorsunuz.
Geri