Arama sonuçları: *

1. raFixed

TL DEĞERSİZLEŞİYOR - ALABİLECEĞİNİZİ ALIN - HER ŞEY TEMMUZ AĞUSTOS GG

seçime kadar dayanırsanız seçimden sonra da bir şey değişmez bu arada bilginiz olsun .d
  2. raFixed

Ekonomi Bakanının açıkladığı yeni olay ne ?

ben de çok beğendiğim için vs değil de hem mülteci konusu hem de er.n erdem gibi sol gericilerin iktidara geçmesini istemediğim için özdağı tercih etmeyi düşünüyorum
  3. raFixed

kendilerince bir dava yolunda olduklarına inandırılmış insanlar benim anne tarafım komple bunları destekliyor genelde dedem ne derse o dedemle de bi ben konuşabiliyorum bu konuları diyor ki başka oy verecek adam yok ümit özdağ var kendilerine rakip gördükleri için de ya bahsetmeyecekler ya da...
  4. raFixed

sünnet çocuğu işeyemeyince alıyor acısını halk da markete gidince :D
  5. raFixed

iş bilmezlik abidesi ya düşürecek önlemler almak yerine konuşurken dolar düşürüp algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar çok komik
  6. raFixed

Atatürk'ün Ekonomik Politikaları Hakkında

fakat bim isim yaptıktan sonra 7den satarsa benim neyim eksik diyip şok da ohoo bim bile 7yse benimki 10 diyip carrefour da 12 yaparsa ne olacak cebinde para olmayan vatandaş yine paşa paşa bime yönelecek her yerde artınca fiyatlar her yerin kendine göre cazibesi sabit kalacak fakat devlet ben...
  7. raFixed

danışıklı dövüş muhabbetlerine mahal vermemek adına ayrıca piyasada da devletin bir eli olması vatandaşa da bir alternatif sunabilir örneğin tarım kooperatifin ucuza yağ vs satışı yapması gibi zararına satmadığı sürece piyasada kaliteyi arttırıp fiyatı kaliteye oranlayıp kar edenler olacaktır...
  8. raFixed

bence devlet bir otorite olarak kendi işletmelerini kurmalı ve fiyatlandırma ve kalite anlamında belirli bir standardı kendisi oluşturmalı en güzel rekabet bu şekilde olur
  9. raFixed

Yeni kurulan bir devlette ekonominin gelişimini bireylere bırakmak yerine temeli devlet eliyle atıp liberal ekonomiyi savundu diye biliyorum
  10. raFixed

🔥 Piyasa kan ağlıyor ! - Dolar 17.20 ₺ , Euro 18.46 ₺ , Altın 1024 ₺ !

ben ingiltereye kaçıcam ya odtüyü kazanayım da 1654695858 dolar kuru 40 seçim sonucu da mee 1654695868 ama arapça mee
  11. raFixed

Bugün dolara noluyor ?

ama kampanyalı fiyatlarda bariz fark oluyor kampanya olduğu zaman olması gereken fiyata çekiyorlar ve gayet tatmin edici oluyor
  12. raFixed

Bugün dolara noluyor ?

market fiyatları aynı kalabilir ama elektronikte düşüyor hocam
  13. raFixed

Bugün dolara noluyor ?

geçenlerde bunların siyasi danışmanlarından biriyle muhabbet ettim diyor ki benim tüm sülalem belçikada orada geçinemiyorlar hayat çok zor buranın kıymetini bilmeliyiz ve bu adam bunların danışmanlığını yapıyor dedim ki abi valla kusura bakma teknolojide bu fiyatlar vergi ve kur size oy...
  14. raFixed

Bugün dolara noluyor ?

gözlerimdeki ışıltıyı görüyor musun düşükten dolar aldım doları yükseltiyorum :D
  15. raFixed

Bugün dolara noluyor ?

ekonomist olduğunu zanneden bir meczup var bizim mahallede bizim kıraathanedeki yaşlı dayılara bana verin yetkiyi görün etkiyi falan diyor neyse yaşlı dayılar da bu meczupa inanıyor sonra yaşlı dayılar bu arkadaşa mahallenin tüm yetkisini veriyor arkadaş sanıyor ki ben bir şey oldum çıkıyor...
  16. raFixed

Dolar son 6 ayın en yüksek seviyesinde ! 16,40 ₺

yani şöyle düşünebilirsin alım gücün dolarla alakalı alım gücünü korursun artarsa düşerse de alacağın şeylerin fiyatı paranla orantılı olmasa da bir miktar düşer ama ben doların düşeceğini düşünüyorum şahsen siyasi söylemde bulunmak istemem burada fakat halkı bir süre daha sindirmek istiyorlarsa...
  17. raFixed

Dolar son 6 ayın en yüksek seviyesinde ! 16,40 ₺

bence girme o topa şak diye de düşebiliyor o zaman da panik yapıp satarsın psikolojik olarak sıkar seni
Top Bottom