Arama sonuçları: *

1. shaco27

🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 6.239,98 TL- Oldu ONS - 4363.37 -🔥🔥🔥

Bugün PC satıp aldım 3 dur PC satıyorum 3 dur zirveyi görüyor ucuzken alamıyorum ne Bedevi adamın ekran kartı satimdads mining patlamasti 5kati olmuştu 😂 1760693735 8500 kadar sabretmeliyim 😂😂
  2. shaco27

🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 5.458,17 TL- Oldu ONS - 3948,51 -🔥🔥🔥🔥

5 Senedir altın alıyorum bukadar artmasına rağmen para değil. Çünkü bir araba veya ev gelmiyor. Niye süper gücüz süper ekonomiyiz milletin anasını ağlatmak çok hoş oluyor çünkü bu ülkede. Askeri ücretle çalış milletin kahrını çek bir şey aldın 6 taksit yirtinarak öde. Borcu olana Allah yardım...
  3. shaco27

Dolar mı Çıktı yoksa TL'mi Düştü ❓❓❓

çikita muz cumhuriyeti.
  4. shaco27

1 Dolar 41 Tl oldu 🔥🔥🔥🔥

ekran kartı almadım pişman olucam gibi :D
  5. shaco27

1 Dolar 41 Tl oldu 🔥🔥🔥🔥

keşke zamanında oyundan kazandım dolarları yemeseydim asdas 1742371739 ekran kartı çeksemmi diyorum :D
  6. shaco27

1 Dolar 41 Tl oldu 🔥🔥🔥🔥

euro 45 altın 4.000 üstü olduğuna göre gg :D
  7. shaco27

1 Dolar 41 Tl oldu 🔥🔥🔥🔥

ekran kartını ceksemmi :D
  8. shaco27

Kesme altına yasak geldi

büyük ihtimal kolay satılması ve işçilik payı olmamasından.
  9. shaco27

Kesme altına yasak geldi

doğruı :D :D 1742045774 marj payı düşük kar payları düşük diyelim. makas parası diyorladır galiba:D
  10. shaco27

Kesme altına yasak geldi

aynen öyle olucak :) al al diyorlardı patladı yapıcak bir şey yok dicek herkes mağduru oynar.
  11. shaco27

Kesme altına yasak geldi

söylemde öyle bende ekran kartını sattım aldım 50k lık. kuyumcunun insafiyetine kalmış diyorlar canları isterse öldürür alır. her gün yeni saçmalıklar çıkıyor malasef. bugun geldi yasak yakında belli olur her şey.
  12. shaco27

Kesme altına yasak geldi

aynen gramacı yoktu bütçeye göre kestiriyordun güzeldi :) zarar yok gibiydi bu altında. yine birilerinin işine gelmedi herhalde vergiden dolayı felan diyorlar :D
  13. shaco27

Kesme altına yasak geldi

konu başlığında belirtim gibi. Cumhurbaşkanı imzasıyla yayımlanan ve yürürlüğe giren Resmi Gazete kararına göre, kuyumculukla iştigal eden işletmeler çekili kıymetli maden satışı yapamayacak. kestirip nerdeyse zarar etmeden satabiliyordunuz. elinde olanlarlara ne fiyat vericek belli değil hurda...
  14. shaco27

🔥 EURO TARİHİ REKOR KIRDI! 40 ₺🔥

Ekran kartıni alım sonra zam gelsin dolara Euro'ya yeter be
  15. shaco27

🔥 EURO TARİHİ REKOR KIRDI! 40 ₺🔥

Arkadaş felaket telahı gibisin😂
  16. shaco27

🔥(BİNDİRİM) Devlet Artık İnternetten Yapılan Satıştan %25 Stopaj Vergisi Alacak🔥

önce yurt dışına sonra bizimkilere saplayalım demiş :D sıra kimde ve neye acaba merak ettim listede vardır yine bir düzenek :D resmen onayladılar %25 bu arada.
  17. shaco27

🟢ABD'li perakende devi Türkiye'ye geliyor!

nitro genel sağlam çıkıyor nadir arızalı çıkıyor ve kartları gerçekten güzel. https://www.amazon.com/XFX-Mercury-Magnetic-Graphics-RX-79XMAIRB9/dp/B0D6NPDFGP bunun gibi çok tatlı ürünler var piyasada yok asrock satıcalarına taici modellerini sordum stok gelicek sözleri var dediler 2-3 ay geçti...
  18. shaco27

baya güzek fiyat düşmüş tabii ki bizim tedarikçiler fiyat düşermi malum çünkü satışta ekran kartı kalmadı yeni stoklar için herkes elindekileri eritiyor hiç bir şey satın almıyorlar fiyatlar hep yüksek bütün şirketler parayı faize bağlamış durumda ülke stok sorunları boy gösteriyor gibi geldi bu...
  19. shaco27

hadi bakalım rekabet dicemde en fazla mexikalılar tr ekran kartı parakente mal indirir :)(büyük ihtimal yurt dışı alış verişi 30 euro olduğun için bir şey gelmez anca toptan getirip tedarikci gibi satar) abd msi ürünlerini genelde mexikalılar gönderiyor :D bu bir sırdır nerden bildiğimi sormayın...
  20. shaco27

🟠 750 ₺ SAVUNMA VERGİSİ ERTELENDİ!

nefes vergimiz ne zaman geliyor acaba.
Geri