Arama sonuçları: *

1. shiedabro

Para birikimi için altın mı doviz mi?

hocam biraz para biriktiricem harcayacagım zaman para altında kalsın istiyorum malum tl değer kaybettigi icin en azından altında kalırsa harcıyacagım zaman parayı kurtarmıs olurum diye düsünüyorum
  2. shiedabro

bencede bu arada hocam fiziki olarak mı almak mantıklı yoksa banka hesabından mı
  3. shiedabro

eyvallah hocam sağolasın
  4. shiedabro

yok hocam bizim mahallede getir deposu var depo sahibi bizim binada oturuyo kendisini iyi tanırım ehliyeti aldıgın gibi gel dedi baslatırız dedi zaten mahalle benim mahalle cevreyi iyi biliyorum birkac ay calıssam yeterli omur gecmez zaten kuryelikte
  5. shiedabro

valla hocam eylul ayı gibi ise giricem ehliyet alınca maasım yattıgı gibi alırım altın benim kafamda da altın vardı insallah 3k falan olmaz :D
  6. shiedabro

beyler 6 7 ay kuryelik yapıcam bu sürecte köşeye 20bin liralık doviz yada altın birikimi yapmak istiyorum altın mı daha mantıklı olur yoksa doviz mi?
  7. shiedabro

Dolarmı altınmı alınır

altın
  8. shiedabro

🔥 MERKEZ BANKASI FAİZ YÜKSELTTİ!

iphone iyidir ya işletim sistemi kamera performansı olsun ülkede pahalı o sıkıntı onun dışında iyi cihazları var apple'ın
  9. shiedabro

o paralar o telefona verilmez hocam ben 14 pro maxi zamanında 42kya aldım simdi onun fiyatta o kadar saçma zam yaptılar ki kur hikaye öpmek şahane
  10. shiedabro

eylülde cıkıyo zaten bro 1689853220 cıktıktan sonra bile zam yer yani doların hali ortada
  11. shiedabro

15 cıkınca yine gelcek :d
  12. shiedabro

İmei Kayıt Ücreti 20.000TL Oldu🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

zamanında 42k 14 pro max aldık iyi kar ettim yemin ederim
  13. shiedabro

CUMHURBAŞKANI'NA YENİ YETKİ VERİLDİ!

sadece arttırma yetkisi verseler yeter indirmeyi kullandığını pek görmedim xd
  14. shiedabro

Dolar neden artıyor?

döngüye girdi artık bu bu ülkede doların hiç düşdüğünü görmedim eskiden bile hergün 3 5 kuruş 10 kuruş artıyordu şimdi lira lira artmaya başladı bu gidişle 100 tlyi bile görür 2 3 seneye
  15. shiedabro

Bugunkü Merkez Bankası açıklamasından sonra dolar ne olur?

valla şu an dolar yükseliyo yüzde 2.30 artış gösterdi 24.10
  16. shiedabro

Dolar Düşer Mi ?

45bine aldığım 14 pro max 60bin oldu dahada yükselir dolar
  17. shiedabro

Benzin ve Motorine Zam Geliyor !

gez dicemde km yaparsın boşa hocam ic bence
  18. shiedabro

Seçim Günü Dolar Tahmininiz Nedir?

valla satıyor gibi gösterip para alıyoruz hocam kaynak saglam bisey satmıyoz aslında
  19. shiedabro

yine araplarla bi anlasma imzalancak zaten net düşer
  20. shiedabro

siz tayibi tanımamısınız bu adam secime yakın güllük güllistanlık yapıyor herşeyi seçimden sonra patlak veriyor her şey
Top Bottom