Arama sonuçları: *

1. sveaz

🪙💰🏦 Yatırım Tavsiyesi 🏦💰🪙

kriptoda yapacağın yatırım meme coine olursa böyle olur ama bir projeye inanıp ona yatırım yaparsan kriptoda kazanmama ihtimalin yok kriptoda borsa gibi aslında ama bu meme coinler yüzünden insanlar yanlış anlıyor
  2. sveaz

🪙💰🏦 Yatırım Tavsiyesi 🏦💰🪙

sen borsanda %10 altınında %4 kazan brom biz 3x leri götürelim sıkıntı yok :D
  3. sveaz

Yardım ÖĞRENCİYE YATIRIM TAVSİYESİ

yatırım tavsiyesi değildir ama eğer çok fazla uğraşamam diyorsan fonlar en mantıklısı şu anda altın fonu alabilirsin yabancı hisse senedi fonu alabilirsin türkiyedeki büyük şirketlerin iştaraklerinin fonları var onları alabilirsin fonlar genellikle zarara sokmuyor aşırı durumlar olmadığı sürece...
  4. sveaz

Kısa vadede kazandıracak yatırım önerisi

paran eğer az ise 2k civarı veya daha az ise en mantıklısı halka arzlara girmek ama daha yukarıdaysa kripto girebilirsin yatırım tavsiyesi değildir yaklaşık 325 dolardan beri bnb tutuyorum
  5. sveaz

HALKA ARZ NEDİR (YENİYİM)

10 lot talep ettin mesela 8 lot verdi o zaman 8 lot verdi ama mesela 15 lot verseydi sana 10 lot vericekti senin parasal durumuna bağlı halka arz bittikten sonra sonuçları yayınlanır pazartesi salı günü gibi de lotlar ve eğer istediğin lottan az vermişse mesela atıyorum 10 girdin 8 verdi 2 lotun...
  6. sveaz

Hangi hisseleri almalıyım

hocam bakan istifa etmiş gördüğüme göre şu anda global piyasada dolar bi 30.80 ile 31 seviyesinde yükselmiş gözüküyor borsaya olumsuz yansır gibi pazartesi hisselerin fiyatları düşücek o düşüşte hisseleri toplarsanız kaar edersiniz gibi
  7. sveaz

vallahi hocam ne kadar var inan bilmiyorum sürekli üstlerine ekkleme yapıyorum o yüzden zaten önemli olan elinizde ne kadar olduğu değil o şirkete ne kadar yatırım yapmak istediğiniz
  8. sveaz

benim elimde hem doas hem thy var thy önü çok açık ondan tutuyorum doas da bu sene güzel temettü vericek gibi ondan tutuyorum onları alabilirsiniz bunların dışında astoru çok olumlu görüyorum ytd
  9. sveaz

alabilirsiniz hocam güveniyorsanız kendi portföyünüzü kendiniz oluştururyorsunuz sonuçta
  10. sveaz

kap mı açıklamış hocam bizide aydınlatırsanız sevinirim
  11. sveaz

hocam size önerim bir hisseye o kadar fazla basmayın 4k yı 2 ye bölüp 2 tane sağlam hisseye basın geriye kalan parayı da 3 hisseye 1k şeklinde dağıtın 5 tane elinizde şirket olsun birisi arttığında birisi düşerse kurtarır en azından benim de zamanında şahsi olarak 5k civarı paramı 1k lık paylar...
  12. sveaz

"astor doas kontrolmatik" yatırım tavsiyesi değildir
  13. sveaz

Midas halka arz nasıl alınır

yok webden girmen lazım direk para ile alabilmen için
  14. sveaz

aynen öylşe oluyo uygulamadan giremiyorsun saddece webden girmek te çok kolay max 2dk nı alıyo zatgen
  15. sveaz

nasıl katılamıyo? ben bütün halka arzlara katıldım hiç gelmeyen de olmadı
  16. sveaz

midasta her şey yok spk ile denetlenmesi ile alakası yok o yüzden aslında en iyisi iş bankası ama garanti de güzel
  17. sveaz

Merhaba Borsadan Hisse Almak Istiyorum Ne Almalıyım?

yatırım tavsiyesi değildir yaklaşık 1 senedir teknoloji hisseleri ile uğraşıyorum astor kontrolmatik ve ekos tavsiyemdir çok garanti hisseler değil ama potansiyelleri çok yüksek orta vade vs için
  18. sveaz

🟢 2024 Asgari Ücret AÇIKLANDI! 🔥

Allah devletimize zeval vermesin 15k kiramı ödiyip 2k lira ile geçinip 2tl ile birikim bile yapabilirim yupppiii benden sonraki bi 50 nesil sonrası falan heralde bi motor bişi alır
  19. sveaz

Yardım Dolar mı yoksa faiz mi

faizi savunduğunu söylemedim hocam parasını tl tutan adamdan bahsediyorum :D
  20. sveaz

Yardım Dolar mı yoksa faiz mi

reis tamam da hiç yapmayanlar var bide bunu adam mesela 2010 dan beri 100k para tutuyo elinde adamın hala 100k sı var ama belkide doğuşoto ya bassaydı kaç katı parası olucaktı şu anda
Top Bottom