Arama sonuçları: *

1. T

Borsa ve hisse senetleri hakkında günlük analiz yapalım

Aslında o fonlar hakkında çok fazla bilgim de yok ama bildiğim şu, o paraları toplayıp toplayıp yüksek getiri sağlayan işler yapıyorlar, finansçılar ise o paralarla borsa gibi yatırımlarda değerlendirip az bir miktarını da müşteriye sunuyorlar... Yani bizim korktuğumuz borsada onlar yüklü yüklü...
  2. T

Hocam inanın ki hiç yurtdışı işlemlere bulaşmadım, hep yurtiçi çalıştım :) Hisse senedi alıp satmak aslında işi çözünce karlıdır ama işi çözmek de kolay değil, baya uğraştırıyor ve tecrübe ile kendini kendine kanıtlamak zorundasın. Haliyle riske giren zarar da ediyor ama kar elde etmeye...
  3. T

Borsada yarın günlük alım-satım yapanlardan strateji alabiliriz, bir stratejim var aslında ama açıklaması uzun hikaye, yarın yani pazartesi bir deneyeceğim :) Günlük trade yapanlar varsa konuya bi zahmet katkıda bulunabilirler :D Günlük trade yaptığımda sadece birinde kazanmıştım geçmişte...
  4. T

Pazartesi günü borsa başlangıcında hafif bir geri çekilme olursa eğer aşağıdaki hisseleri almayı düşünüyorum, ama fakat aşırı bir düşüş olursa beklemede kalırım: TLMAN DEFOR ODINE ASTOR Bu 4 hisse de yükseliş eğiliminde ve hepsinde hafif geri çekilmeler beklemekteyim çünkü borsa üç gün üst...
  5. T

ASTOR kuvvetli yükseliş eğilimi içinde ama direnç kanalını geçtiği için ya hızlı yükselir ya da biraz geri döner veya oyalanır... Ama hedefi üst kanal :) Alınabilir. Geri dönüş yapıp biraz kar toplayanlar olursa, o arada iyi fiyattan alınması gayet mantıklı.
  6. T

Ben de şunu ekliyeyim, lastik hisseleri kışın özellikle kar yağdığında, kış lastiği değişimleri sırasında baya güzel yükselişler yapıyor :D Ben o zaman lastik hisselerini takip ediyorum... 1731084410 PATEK için teknik olarak grafik çizimim: Alttaki kanala girebilir veya yanına hemen geliverip...
  7. T

O sepetim değil, izleme tahtam :) Sepetimde şuan sadece iki hisse var, iki tane daha almak istedim ama uygun yerden alamadım :cautious: Ama yükseliş eğilimi olanları tespit edebilirsem sıkıntı yaşamam :P
  8. T

Evet günün sonundayız, borsa kapandı. :) Benim radarıma aldığım hisseler şunlardı: AGYO için zaten dün yazmıştım, bugün tavandan döndü diyebiliriz. :) TLMAN formunda, kar düzeltmesi yapabilir ama hala yükseliş eğilimi devam etmekte hesaplarıma göre. Kar düzeltmesi yaparsa eğer güzel...
  9. T

Brisa biraz yükseldi ama bence aşağı da kayabilir fakat eğer tabandan aldıysan iyidir... Şu an yükseliş eğilimine girmedi bence ve zamanla belki yükseliş eğilimi kazanabilir. Eğer tabandan aldıysan 134 ve üstü gerçekten muazzam kar olur. :) Ama 160 tl baya zorlama olur...
  10. T

Şaka olduğunu tahmin etmiştim ama seni bozmak istemedim :P Bu arada şu hisseye dikkat, radarıma aldım bu hisseyi: TLMAN Bu hissede yükselişler devam etmeli, sinyaller veriyor... Eğilim şu anlık yükseliş yönünde, şuan takipteyim bunu.
  11. T

Hangi hisse, biraz da bize açıklar mısın? Yükseliş veya düşüş de bize fırsat veriyor mu? Çok karışık görünüyor...
  12. T

Akşama borsa kapanınca ve incelemelerim bitince, olursa eğer yeni verilerle gelebilirim. :) Siz de teknik analizlere dayanan fikirlerinizi yazabilirsiniz, biraz beyin fırtınası yapalım.
  13. T

Tamamdır, jeton yeni düştü :D Bu arada AGYO bugün tavan olacak gibi... :)
  14. T

Ev filan mı almayı düşünüyon, nasıl bir destekten söz ediyorsun? Biraz açabilir misin?
  15. T

Ben küçük bir miktar aldım ama tahmin ettiğim ölçüde gerilerse biraz fazla alacağım, bana göre hala yükselebilir, şuan düşüş sinyali hala almadım. Gün sonu tekrar bir değerlendirme yapmam gerekir, ben günlük değerlendiriyorum çünkü...
  16. T

AGYO hisse senedi şuanlık %7'ye yakın yükseliş kaydetti ve PATEK hisse senedi %1'e yakın düşüş eğiliminde :) Şu anlık düşüncelerimiz ile örtüşmekte, bir de enflasyon açıklaması gelecek...
  17. T

Şuan eğilim düşüş yönünde hem de arada sert düşüşler olabilir, bazen tepki yükselişleri de olur ama şuan bence düşecektir...
  18. T

Her şeyi açıklayamam :P Daha tecrübe aşamasındayım hem :D 1731009830 PATEK için eğilimi iyice görmek ve hesabını yapmak gerekir, o yüzden şimdiden konuşmak erken olur ama bence 70 tl lere kadar düşebilir. Daha nerden girebileceğim tam belli olmadı.
  19. T

Bir şeyleri öğrenmenin en güzel yolu teorik olarak öğrendiğin ile uygulamalı pişmek bence :) Aşağıda PATEK hissesinin tavan kanalını çizdim:
  20. T

Bist için şöyle bir değerlendirmem var, belki bakmak isteyen olur: Altta tavan seviye kanallarını gösterdim, buralarda bist 100 endeksi baya bi zorlanıyor ve geçemiyor...
Top Bottom