Arama sonuçları: *

1. Eren Kurtuluş

Nesquik dışın toz içecek var mı?

Enteresan bir mantık. İsrail'i boykot ediyorlarsa komple markete girmemeleri lazım. Savaş bitene kadar pazardan alışveriş yapmak lazım. Tuvalet kağıdı bile kullanmayın zira onda bile destek gider. Markete elektrik sağlamak için kullanılan trafolar, jeneratörler bile amerikan malıdır çok büyük...
  2. Eren Kurtuluş

İstanbul'da su doldurulacak yer önerisi

Kartal Yakacıkta bidonun tanesini 20 TL den dolduruyoruz diye hatırlıyorum. Yakınsanız bir sonraki gidişimizde adres ve ücretini net olarak yazarım. Suyu güzeldir.
  3. Eren Kurtuluş

4 adet (toplam 440 gr) lahmacuna 42.50 tl verdim sizce fiyat iyi mi?

bizim burada ucuz dediğimiz lahmacuncu tanesini 35TL den veriyor. Kesin bir şey vardır ama tadı güzelse göm gitsin.
  4. Eren Kurtuluş

En Sevdiğiniz Dondurma Markası

5. Eren Kurtuluş

Vozol zararlı mıdır?

korumasız cihazlar almayın. o cihazlar pilden direkt coile bağlı yüzünüzde veya şarjda patlar canınızı yakar.
  6. Eren Kurtuluş

95 kilo olma problemi

Dostum ilk mesajında psikolojim bozuk mental sağlığım kötü diyorsun, şu şekilde çözebilirsin diyorum bir şey yapasım yok diyorsun. Bunun üstünde kötü durumda olduğunu düşünüp psikolojik bir yardım alman gerektiğini düşündüğümü söylüyorum ve bana psikolojik bir şey yok onlar saçmalık diyorsun...
  7. Eren Kurtuluş

95 kilo olma problemi

O zaman profesyonel bir yardım almanız gerekiyor. Bir psikolog randevusu alabilirsiniz.
  8. Eren Kurtuluş

95 kilo olma problemi

Yemek yeme isteğin henüz farkında olmadığın bir alışkanlıktan kaynaklanıyor olabilir. Bu cümleyi biraz daha detaylandırayım... Bazen farkında olmadan belirli işaretleri aldığımızda bizi ödüllendirecek rutinleri uygularız. Bunlara da "Alışkanlıklar" diye de isim takarız :) Mesela yemek yeme...
  9. Eren Kurtuluş

Tek kullanımlık elektronik sigara önerisi.

Konu amacından saptı ama uplansın diye cevap vereyim. Nikotinsiz kullanırsan bağımsızlık yapmaz. Normal sigaradan da %95 daha az zararlıdır.
  10. Eren Kurtuluş

Tek kullanımlık elektronik sigara önerisi.

Uzaktan yakından alakası yok. Elektronik boğazını yakmaz, zift tadı vermez. Duman atmazsın buhar atarsın ve tadı da güzeldir.
  11. Eren Kurtuluş

Taft Kahve içen var mı nasıldır?

Filtre Kahveyle tadı aynı. Nescafe tarzı kahveler içen birisi bunu içemez. Şahsen yumuşak kahve severim içtiğimde acı geldi. Sonradan anladım çoğu filtre kahve bu şekildeymiş. Şahsen tavsiyem alırsanız yanında süt tozu da alın bu şekilde kahveyi yumuşatırsınız. Ha yok ben sert içerim filtre...
  12. Eren Kurtuluş

30tlye en doyurucu ne söylenir?

Aman hocam almayın.. İstanbulda 9 TL ye buldum 3 tane sipariş verdim. Hepsini tekte yedim ertesi gün apandistim patladı ameliyatlık oldum *_*
Top Bottom