Arama sonuçları: *

1. Ernest Muçi

Sevdiğiniz Yiyecek Comboları Nelerdir?

Ciğer ayran
  2. Ernest Muçi

Nasıl kilo verebilirim yardım edin

yüksek protein al yakın bir semt sahasına akşam koşuya çık yağı ve şekeri bir süre hayatından çıkar
  3. Ernest Muçi

Sıfır şeker diyeti hakkında bilgi

Çoğunlukla dikkat ediyorum Lor peyniri hayat kurtarıcım diyebilirim şekersiz az yağlı tariflerle atıştırmalık veya shake yapabiliyorum Şekeri 0 tüketmen imkansız o yüzden bol su tüketerek az da olsa aldığın şekeri atabilirsin Tatlı vs bahsetmeme gerek yok hayatından tamamen çıkarmalısın
  4. Ernest Muçi

SINIRSIZ YEMEK OLAN MEKAN BİLEN VAR MI? (İSTANBUL BAYRAMPAŞA GAZİOSMANPAŞA)

Aynen mağarada yaşıyorum kardeşim 👍🏻 sensin
  5. Ernest Muçi

SINIRSIZ YEMEK OLAN MEKAN BİLEN VAR MI? (İSTANBUL BAYRAMPAŞA GAZİOSMANPAŞA)

Ne kadar yersen okadar ödersin kimss babasının hayrına sınırsız yapmıyor 😃 Normal bi yere gidip çok yiyeceksen 2-3porsiyon söyle
  6. Ernest Muçi

MARKETLER DE SATILAN

Hocam o marketlerden su alırken bile endişe ediyorum siz sucuk diyorsunuz Tanıdık kasaptan almanızı öneririm
  7. Ernest Muçi

Dubai çikolatası hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bizim insanımız çok a*tal kimse kusura bakmasın bizim gibi 3-5kişide bu ülkeyi kurtaramaz maalesef Önce baştakinin 1t1lerini alıp defolması lazım Sonra da zekası ve edebiyle bakanları utandıran Türk kadınının kendini düzeltmesi lazım
  8. Ernest Muçi

Sporcular ve diyettekiler pirinç ununu nasıl tüketir

Su ile ocakta doğru kıvama gelinceye kadar pişircen 1728668067 Veya shake vs yapıyorsan içine ekleyebilirsin
  9. Ernest Muçi

Günde Yarım Kilo Havuç Yiyorum Yüzümün Rengi Değişmeye Başladı (Dikkat Edin)

Mırnav hocam sizi günde yarım kilo havuç yemeye iten neydi merak ettim 😀
  10. Ernest Muçi

Mocha Mı Latte Mi....

Filtre >
  11. Ernest Muçi

Kokoreç Sever Misiniz

Yarımın 200olduğunu bilmeden doymayıp tekrar tekrar istemiştim onun dışında severim
  12. Ernest Muçi

Hangi pidenin tadı iyi?

Kuşbaşı kaşarlı tekler
Top Bottom