Arama sonuçları: *

1. GADDAR

Günde En Fazla Kaç Yumurta Yenir ?

kilo vermekle kas yapmak aynı anda olmaz ben diyim önce yağın varsa biraz kilo ver sonrasında kas gelişim diyetini uygula ikisini aynı anda yapmak diyet listesini bozar yani az mı yicen yoksa kas yapmak için gerekli besinleri mi alıcan iş karışır yani. ekmek ufak kare tost ekmeklerinden haberin...
  2. GADDAR

aynen. ev şartlarında bir yere kadar ilerlersin , yani bana göre bi 2-3 ay sonrasında spor salonuna yazıl ev şartlarında pek bir şey olmaz ekipman gerekli 1654531434 ben şu an diyetteyim inan bana pilav makarna ne varsa yiyorum 2 hafta içinde 3-4 kilo arasi bir kilo verdim , porsiyonu büyük...
  3. GADDAR

20-30 dakika kardiyo , 1-2 saat ağırlık antrenmanı . gayet yeterli bir süre fazla antrenman kas yıkımına sebebiyet verir vücudunun sınırlarını deneme yani :D hareketleri yavaş ve odaklı yap hapur hupur yapma kasının yandığını, acıyı hisset 1654531188 Fatsecret adlı bir uygulama var yediklerini...
  4. GADDAR

sabah 2-3 tane yesen öğle de tavuk-et türü tüket akşam da veya antrenman öncesi süt falan iç yeterli , günlük 90-100 gr protein alımı yeterli olur fazlası dediğim gibi vücudun kullanmaz ve yağ olarak depolar kas yapayım derken yağ olarak kilo almaya başlarsın
  5. GADDAR

o ne öyle ya 10 yumurta... 2-3 tane yese yeterli fazlası vücutta yağlanma yapar kolestrol oranı yüksek
  6. GADDAR

Ev Şartlarında Kaliteli Kahve Nasıl Yapılır?

bende daha eski bir modeli var bendeki scm 2902 modeli var ama şu an o satılmıyor benimkine benzer bi model hatta daha üst modeli zaten baya bi satılmış ve beğenilmiş...
  7. GADDAR

Hangisi , filtre kahve mi yoksa türk kahvesi makinesi mi?
  8. GADDAR

kullandığın kahvenin kalitesini arttırmak , makine kullanmak . Örneğin annem cezvede yapıyor kahve tortulu tortulu kalıyor fakat ben makinede yapıyorum gayet yumuşak ve lezzetli oluyor. kendime bi filtre kahve makinesi aldım dışarda içtiğimden hiçbir farkı yok. Markete gelen bi türk kahvesi...
  9. GADDAR

Çiğköfte Hakkında Çok Önemli Soru Herkes Gelsin

salça ve yağ eklemesi yap kıvam veren şeyler bunlar. baharat miktarını da arttır yoksa salça ve yağ tadı baskın olur , deneye deneye öğrenirsiniz internetteki tarif bazen tutmayabiliyor ürün kalitesinden falan
  10. GADDAR

💥 50 Gram Proteinli Sporcu Shake(protein tozsuz)💥

ben tuzlu kullanıyorum diye öyle oluyor doğru
  11. GADDAR

💥 50 Gram Proteinli Sporcu Shake(protein tozsuz)💥

protein shake'lere lor girince güzel olmuyor ya bazen kullanılan muz az tatlı oluyor ve yarı tatlı yarı tuzlu garip bi karışım oluyor ben şahsen önce lor peynirini tüketiyorum sonrasında shake hazırlıyorum :D
Top Bottom