Arama sonuçları: *

1. KaganKK06

Çamlıca mı Uludağ Gazoz Mu?

Uludağ daha iyi bence. Sarıyer gazozu da bulabilirseniz onu da tercih edebilirsiniz şişede onun tadı da güzel.
  2. KaganKK06

Mcdonald's oyun konusu

Arkadaşlar şimdi girdim vardı oynadım ama Ortaboy kahve 10₺ Menü yanı nugget 5₺ Var
  3. KaganKK06

Mcdonald's oyun konusu

Aynen birde 600 puan istiyor. 40₺ ve 130₺ lik kampanya var arkadaşlar uğraşmaya deymez bence
  4. KaganKK06

Öncü Döner'i bilen var mı?

Sanırım güzel yapıyorlar. Ünide topluluk etkinliği olunca bazı zamanlar Öncü ve Redbull genellikle geliyor Öncü geliyorsa yani bence iyidir
  5. KaganKK06

Mcdonald's oyun konusu

Şaka gibi. Kahve verdi bugün.Ve kahve sevmiyorum bile :D
  6. KaganKK06

Mcdonald's oyun konusu

Öğlen filan gitsem olur mu acaba lavaş?
  7. KaganKK06

Mcdonald's oyun konusu

Köfteli menü dürüm alabilen var mı? Bugün Ankamallde gittim ama dürüm kalmadı dendi.Böyle bir şey var mı cidden?
  8. KaganKK06

Mcdonald's oyun konusu

Afied olsun hocam Ben ilk çıktığı zaman big mac çıkarmıştım 2 gün sonrasında da mcnugget Ankamalle gitmiştim iki kodu okuttum ikisini de aldım.Belki kasiyer bilmiyordur
  9. KaganKK06

Mcdonald's oyun konusu

Gece 12 de 2 tane alabiliyorsun. Gece 3 te yaptım 1 hak verdi diğeri gitti
  10. KaganKK06

Mcdonald's oyun konusu

2 kere aldım sonra aynı hatayı verdi Bugün Sundae veriyor Birde eğer XXXX. veya XX. yaparsanız +5 sn oluyor XX. daha iyi oluyor. 5 li yaparsanız +50 yapıyor o da hızlı bitirttiriyor
  11. KaganKK06

Mcdonald's oyun konusu

Oynarken dondu buga girdi.Çık-Gir yaptım hak bitti dedi ;( Oynamak için bir bug var mı?
  12. KaganKK06

Mcdonald's oyun konusu

Bugününki bedava 6lı nugget arkadaşlar Yaptım ben sonuç öyle :)
  13. KaganKK06

Yemek sepeti bozuk yaş pasta geldi

Pastanız gelmiş afiyet olsun hocam ama başlığı öyle bir şekilde yazmışsınız ki sanki yemeksepeti yapmış gibi oluyor.Aslında pastane de sıkıntı varmış.Yemeksepeti aracı gibi düşünün.
  14. KaganKK06

tam olarak 2 saat önce sipariş verdim yemeği bunu şikayet edebilirmiyim

İçinde değilim hocam ama bazen diğer tarafı da düşünmeliyiz bence bu
  15. KaganKK06

Tabii ki öyle,işleri bu aslında bekletme hakları yok doğru, ama nasıl bir politikaları varsa artık orasını bilmiyorum. Öyle saçma işleri var ki.1 kere deneyim dedim hem ileri tarihe attırdılar sonrada iptal oldu.Hazırlanmaya başlandıyı gördüm 5-10 dk sonra sipariş Kfc tarafından ürün...
  16. KaganKK06

Olamaz mı öyle hata hocam? Yemek gelmedi diye *lmeyecek değilsiniz yani.Eğer puanlayabilirsen 1 yıldız verirsin olur biter. Bende KFC aldım birde ileri tarih yaptırdılar 1.5 saat sonra iptal ettiler.Şimdi şikayet etmem mi gerekiyor veya gelmedi diye *ldüm mü? Bazen onlarıda düşünmelisin.Ne...
  17. KaganKK06

Yemeksepeti Kuponu Pls

Sanırım Starbucks için SB25 var 40/25 olması lazım
  18. KaganKK06

Burger King menü önerileri ve fiyatlar ???

Orasını bilmiyorum hocam :) ama eğer hep gidiyorsanız basit kalabilir
  19. KaganKK06

Kızla yemek yemeye değilde bence çoğunlukla bir şeyler içmek için gidilir.Bir pastaneye gidebilirsiniz.Kızla burger yenir mi,yenir tabii ki.Eğer bir şeyler yiyecekseniz pizzacılar en mantıklısı bence
  20. KaganKK06

O sizin damak tadınıza karışmak olur hocam.Ne yemek istediğinize bağlı.Çiğköfte bence fazla doyurmaz.Pizza doyurabilir.Döner,Kumru,Pide,Lahmacun filan onlarda doyurabilir.Kendinizin seçimi daha iyi olur
Top Bottom