Afied olsun hocam
Ben ilk çıktığı zaman big mac çıkarmıştım
2 gün sonrasında da mcnugget
Ankamalle gitmiştim iki kodu okuttum ikisini de aldım.Belki kasiyer bilmiyordur
2 kere aldım sonra aynı hatayı verdi
Bugün Sundae veriyor
Birde eğer
XXXX. veya
XX. yaparsanız +5 sn oluyor
XX. daha iyi oluyor.
5 li yaparsanız +50 yapıyor o da hızlı bitirttiriyor
Pastanız gelmiş afiyet olsun hocam ama başlığı öyle bir şekilde yazmışsınız ki sanki yemeksepeti yapmış gibi oluyor.Aslında pastane de sıkıntı varmış.Yemeksepeti aracı gibi düşünün.
Tabii ki öyle,işleri bu aslında bekletme hakları yok doğru, ama nasıl bir politikaları varsa artık orasını bilmiyorum.
Öyle saçma işleri var ki.1 kere deneyim dedim hem ileri tarihe attırdılar sonrada iptal oldu.Hazırlanmaya başlandıyı gördüm 5-10 dk sonra sipariş Kfc tarafından ürün...
Olamaz mı öyle hata hocam?
Yemek gelmedi diye *lmeyecek değilsiniz yani.Eğer puanlayabilirsen 1 yıldız verirsin olur biter.
Bende KFC aldım birde ileri tarih yaptırdılar 1.5 saat sonra iptal ettiler.Şimdi şikayet etmem mi gerekiyor veya gelmedi diye *ldüm mü?
Bazen onlarıda düşünmelisin.Ne...
Kızla yemek yemeye değilde bence çoğunlukla bir şeyler içmek için gidilir.Bir pastaneye gidebilirsiniz.Kızla burger yenir mi,yenir tabii ki.Eğer bir şeyler yiyecekseniz pizzacılar en mantıklısı bence
O sizin damak tadınıza karışmak olur hocam.Ne yemek istediğinize bağlı.Çiğköfte bence fazla doyurmaz.Pizza doyurabilir.Döner,Kumru,Pide,Lahmacun filan onlarda doyurabilir.Kendinizin seçimi daha iyi olur