Arama sonuçları: *

1. Lloydˢᵗᵉʳ

En iyi Domino's pizza hangisi

Diğerlerini deneyimlemedim/hatırlamıyorum. Klasik bir pizza lezzeti arıyorsan Bol Malzemos tercih edilebilir. GPT'ye de sorabilirsin.
  2. Lloydˢᵗᵉʳ

En iyi Domino's pizza hangisi

Sarımsak soslu best.
  3. Lloydˢᵗᵉʳ

Filtre kahve önerisi

İçimi sertten hafife göre Tchibo Gold, Mehmet Efendi Columbia, Jacobs Monarch önerebilirim.
  4. Lloydˢᵗᵉʳ

Trendyol go kapıda ödeme gözüküyo ama yapılmıyo

Trendyol Go'da direkt nakit ödeme yapılmıyor diye biliyorum.
  5. Lloydˢᵗᵉʳ

2+ Litre Cam Suluk Önerisi

Civardaki marketlere bir bakayım, vardır dediğiniz tarzda muhtemelen ama hacimleri istediğim genişlikte midir emin değilim. Gidince göreceğiz artık. Teşekkürler öneri için. @Akhisarli45 Unutmuşum demeyi, teşekkür ederim sana da yazdığın için.
  6. Lloydˢᵗᵉʳ

Dolaşırım 5 kiloyla sıkıntı yok. Önemli olan sağlıklı olması ve tat-koku yapmaması. Çelikleri de tat ve koku problemi olabileceğinden tercih etmedim, daha önce kullanmıştım.
  7. Lloydˢᵗᵉʳ

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BZRXF12Y/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A127ALRL9Z3L1G&psc=1 Şu ürün var ama içme yerinin plastik oluşundan ve üstündeki yazılardan ötürü caydım gibi.
  8. Lloydˢᵗᵉʳ

Selamlar. Sporda, işte, gündelik falan kullanmak için geniş hacimli cam suluk arıyorum fakat pek bir seçenek bulabilmiş değilim. BPA ve koku mevzusundan dolayı cam tercihimdir, borosilikat cam da olabilir. 2 litreden fazla da olabilir ancak bulunmazsa da en kötü 1,5 litre olsun derim. Bütçeyi...
Geri