Arama sonuçları: *

1. Mırnav

Günde Yarım Kilo Havuç Yiyorum Yüzümün Rengi Değişmeye Başladı (Dikkat Edin)

Evet özellikle birkaç haftadır derste tahtayı net göremiyordum. Muhtemelen onun yan etkisi. Direkt kestim havucu.
  2. Mırnav

Küçüklüğümden beri severdim ama özellikle son 3 - 4 ayda gerçekten abartı bir düzeye erişti. Manava gittiğimde 2 poşet alıyorum sen düşün. Bağımlılıkmış kısaca.
  3. Mırnav

https://evrimagaci.org/havuc-bagimlisi-olabilirsiniz-1545 Şunu gördükten sonra bir dur dedim. Günde en az yarım kilo havuç yiyordum ve gerçekten aşırı miktarda su alıyorum. (günde 4 - 5 litre arası) birkaç makale daha okuyunca bunun karaciğerin fazla çalışmasından kaynaklı çok suya ihtiyaç...
  4. Mırnav

Sizce en iyi cips nedir

barbekülü pringles ama gitti. Aynı tatta master chipsinki var ama içerik kesinlikle onun gibi değil.
  5. Mırnav

okulda arada yemek önerisi

Yanlış png
  6. Mırnav

Bu çikolatayı bi tek ben mi seviyorum?

PAHALI
  7. Mırnav

Hangi Filtre Kahve Daha İyi?

@Alexa
  8. Mırnav

Sigara kilo verdirir mi

Yazan herkes hayır diyecek ama bir düşünün. Kilo verdirmediğini bende biliyorum ama direkt karşı çıktığınız için neden verdirmediğini hatta tam tersi aldırdığını söylemiyorsunuz.
  9. Mırnav

Sosis nasıl pișirilir?

https://www.google.com/search?client=opera-gx&q=sosis+nasıl+pişirilir&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
  10. Mırnav

Tiktok40 indirim kodu var

son tarih ne zaman?
  11. Mırnav

BİM performans nasıl?

tmm
  12. Mırnav

BİM performans nasıl?

Alttaki attığım 2 gün önce.
  13. Mırnav

BİM performans nasıl?

14. Mırnav

BİM performans nasıl?

Doğrudur. İçinde okadar protein var ama ne kadar kaliteli. Güvenim 1 - 2 o yüzden.
  15. Mırnav

BİM performans nasıl?

O ürünler o kadar ucuz olamaz. Araştırmadım ama ben güvenmem.
  16. Mırnav

Kilo aldıran-verdiren yüksek proteinli kek tarifi

"MUQ" yazsam konuyla alakasız diye uyarı yiyeceğim. Ben bunu yerim aga. Bak ben dedim. Yerim ben...
  17. Mırnav

Lezzet sizin için nedir?

İnsanı yediği o an haz verme seviyesi onun aynı zamanda lezzet seviyesidir.
  18. Mırnav

Popeyes mi Kebap mı?

Bunu bir Adanalıya sormayacaktın.
  19. Mırnav

Filtre kahvenizin üzerine bir şey ekliyor musunuz?

%99 içtiğim kahve: Kahve üstüne sıcak su.
  20. Mırnav

Genel Kahve, Çekirdek, Demleme, Makine ve Soru Cevap Konusu

@Mehmet Yılmaz Kahve rozeti çıkarıp bu adama verirsen yeridir.
Top Bottom