Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

Ucuza Kırmızı Şarap Önerir Misiniz

Ucuz şarap içeceğine kaliteli bir bira içmen daha mantıklı.
  2. Matt Murdock

Protein Bar Yemek İçin En Uygun Zaman

Sen yumurtadan devam et
  3. Matt Murdock

Protein Bar Yemek İçin En Uygun Zaman

Parası olana hiç de boş bir ürün değil. Ben indirim oldukça alıyorum ve gayet de yararlı ve tok tutuyor. Ürüne ve markaya göre de değişiyor. Benim aldığımda 20 gram protein var. Fıstıklı olduğu için de tatlı ihtiyacını da bastırıyor.
  4. Matt Murdock

Lezzetli ve dolgulu çikolata önerisi.

Yeme o zaman bilader?
  5. Matt Murdock

Lezzetli ve dolgulu çikolata önerisi.

1-) Kahve Dünyası Gofrik: 10/10 lezzete sahip. Fıstık aroması en güzel hissedilen çikolatalardan biri. Çok yiyince bile baymıyor. 2-) Yeni Çıkan Damak âlâ da Gofrik ile çok benzer ve bence Gofrik'in de önüne geçmiş. 3-) Diğer favorim de Tadelle Beyaz. Bence içindeki fındık ile birlikte çok...
  6. Matt Murdock

15 Liraya lahmacun buldum yemeli miyim ? + sınırsız ayran salata(Yarın Foto geliyo tkpte kal)

15 TL'ye eşşek eti bile olsa yenir de hem 15 TL hem de sınırsız ayran falan nasıl oluyor.
  7. Matt Murdock

Hediyelik çikolata önerisi alabilir miyim?

Milka berbat ve Toblerone da zengin çikolatası değil.
  8. Matt Murdock

günlük kaç gr protein almalı?

150 gram alıyorum ben spor döneminde. (Tavuk bonfile)
  9. Matt Murdock

Yemek Seperi Kapıda Ödeme Seçeneği Kalktımı?

Migrosta var orayı dene
  10. Matt Murdock

Yeni Biralar denemek istiyorum önerilere açığım

Bira kafa bulmak için değil zevk veya serinlemek için tercih edilmeli daha çok. Tat olarak Carlsberg güzeldir Heineken da içilebilir Corona Extra en iyisidir bana göre, lezzetli ve hafif.
  11. Matt Murdock

GETİR 75 TL YEMEK KUPONU

Aynen ben de öyle hatırlıyorum ama kullanamamıştık. Getir'den 75'lik kod hiç kullanmadım.
  12. Matt Murdock

GETİR 75 TL YEMEK KUPONU

Kullanıldı diyor
  13. Matt Murdock

Mc donald Kasım fırsatları - Beleş patates ve sıcak çikolata -

Sen kimden alıyorsun paranı liseli ergen. Ulan babanın aldığı PC'den, ananın yaptığı yemeği yiyerek bana laf sallıyorsun. Merak etme burger siparişimi kendi param ile alıyorum. 1699790193 Kemalizm diye laf atıp yorumlarda Siyasal İslamcılık yapan bir adam anca bir yorum ile bu kadar...
  14. Matt Murdock

Boş yapma lan. Sanane kimin ne yediğinden dingil. Nick WesleySniper, koyduğu fotoya bak millete küçük yaş diyor.
  15. Matt Murdock

Kemalizm ne alaka? Sana Siyasal İslamcı diyormular?
  16. Matt Murdock

A101, Şok, Bim.. Buralardan makarna Almayı korkuyor musunuz benim gibi?

Bimde ve şokda Barilla da var başka markalar da. Fiyatları da öyle aman aman değil. Barilla alın geçin.
  17. Matt Murdock

Özel pasta yaptırmak ne kadar tutar?

1000 TL'den aşağı tutacağını sanmıyorum. Belki daha da fazla. Özel bir şey yaptırıyorsun sonuçta. Resim basılan pastalar bile artık pahalı.
  18. Matt Murdock

Yemekten Kıl Çıksa Yer misiniz?

Pembe veya mavi saç kılıysa yenir
  19. Matt Murdock

24 Lü Redbull 57TL??

Sormuş birde ihtimal var mı diye
  20. Matt Murdock

Dominos Jambon ne jambonu?

Tavuk. Önceden full etdi diye hatırlıyorum fakat inanılmaz kalitesiz olmuş. Yiyince kağıt gibi, yapay et tadı gibi geliyor.
Top Bottom