Arama sonuçları: *

1. Mhg3436

Dubai çikolatası hakkında ne düşünüyorsunuz?

Millet kendi kendini kandırıyor, çok siyasete girmicem ama yok diyor döner,tavuk fiyatları pahalı. Ama gidip bu çöplüğe 500 tl veriyorlar ve sağlığını bozuyorlar. 1730109502 He ben demiyorum ekonomi iyi diye ama ekonomiye laf edip bunu alanlar...
  2. Mhg3436

Arkadaşlar olay zaten tadı değil. Ben boya derken genel olarak söyledim. Tadı güzel olabilir, bana hoş gelmedi. Ama ben abartılmasını doğru bulmuyoruz. Olay bu.
  3. Mhg3436

Popüler kültür köleleri. Gerçekten yazık!
  4. Mhg3436

Arkadaşlar, bu çikolatayı kim yaptı bilmiyorum ama tamamen gereksiz ve zararlı. Üzerindeki renkler, tamamen gıda boyası. Çikolata, palm yağı, margarin. İçindeki kadayıf da yeşile boyanmış, saman. Herkes de bunu yemek için sırala giriyor. En ucuzu 500 TL. Ha bazı kişiler de var sırf onun için...
  5. Mhg3436

Tadı sağlam olan bir sigara markası?

En sevmediğim bir marka varsa Kent'tir. Tadı değişik geliyor. Tabi bu benim fikrim. Bu arada kent türk üretimi mi?
  6. Mhg3436

Beyni uyuşturuyor, o sırada da dertleri sıkıntıları unutturuyor.
  7. Mhg3436

Hocam öyle diyorsunuz da hemen öyle bırakılmıyor. Hem beni rahatlatıyor
  8. Mhg3436

Ban yeme riski var 😉 1714597625 Ban yeme riski var Evet hocam ya. Çok sıkıntı benim içinde. Nasıl kurtulacağız bundan?
  9. Mhg3436

Hocam ben onlara alışık değilim. Parmağımın arasına sığmıyor:) 1714595906 Adını ilk defa duyuyorum. Nasıl bir şey hocam?
  10. Mhg3436

Sağolun hocam. Deneyeceğim
  11. Mhg3436

Başlıkta olduğu gibi tadı iyi olan fiyatı max. 70 tl olan bir sig@r@ markası lazım. Çok ta tanınmayan olmasın, ne olur ne olmaz :)))
Top Bottom