Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

MC DONALD'S Bedava burger veriyor (kampanya bitti)

Biri denesin ona göre gideyim. diğer fırsatlarım gitmiş
  2. OdinSonThoR

Yemeksepetinde indirim kodu var mı?

Merhaba dışında indirim kodu var mı?
  3. OdinSonThoR

Hangi marka acı biber önerirsiniz?

OLD Oha diyorumdan aklımda kaldı 😢 Tat almıyorum çok kötü bir durum yemek yerken değişiklik oluyor
  4. OdinSonThoR

Hangi marka acı biber önerirsiniz?

Merhabalar uzun süredir tat koku almıyorum. Yemeklere aroma için acı atıyorum boğazım yanıyor değişik oluyor Evinizde beğendiğiniz acı biber markası nedir? Tip olarak cin biber deniyordu galiba fotoğraftaki türden istiyorum diğer tür biberi yiyemiyorum
  5. OdinSonThoR

Cipsli noodle yapılır mı?

Kanaldan görmedim. İnstagram reelsde çok gördüm örnek olsun diye o kanalı attım 1636985699 Can sıkıntısı drift atmaktan sıkıldım. Ş-şey kafam karıştı Şimdi amuda kalkıp noodle mı yiyeceğim?
  6. OdinSonThoR

Cipsli noodle yapılır mı?

Yapanı çok gördüm canım sıkıldı yapasım geldi yapılır mı? Yapan varsa güzel mi?
  7. OdinSonThoR

Baklava mı künefe mi?

KENDİ DÜŞÜNCEM BEN BUNA TAPARIM
  8. OdinSonThoR

Çiğ köfte Doritoslu mu güzel Doritossuz mu güzel?

Doritosla çiğköfte olmaz Önce çiğköfte ile geçmişi yazacağım. Kendimi bildim bileli çiğköfte yiyorum, bir çok yeri denedim liste yapmayı deneyeceğim, yaklaşık 10 yıldır aynı yerden yiyorum param olduğu sürece her hafta çiğköfte yerim. Trend çiğköftelerin çoğunu denedim çoğunu beğenmedim. Sadece...
  9. OdinSonThoR

DA FORUM ÜYELERİ EN SEVDİĞİ ÜÇ YEMEĞİ SÖYLÜYOR

Çiğköfte (her hafta min 1 kere yerim) İskender (Bilmiyorum girer herhalde, çok güzel) Zurna Dürüm (Diyete girene kadar ocaktan temmuzda kadar her hafta minimum 1 tane 70 cm yedim)
  10. OdinSonThoR

Kediye et verilir mi?

Valla ben kasaba giderken kovayı açtım bizim burada böyle kediler var et koymuşlar yemiş bende koydum yediler.
  11. OdinSonThoR

Kahve İçmeyi Nasıl Sevebilirim?

Ben kahveyi tadından sevmiyordum ikram ediliyordu içmiyordum. Sonra 2 kaşık kahveye 1.5 şeker attım beğendim sütlü kahve bu, sonra azalttım azalttım şuan düz suyla karıştırır içerim. Yolda Nescafe'nin soğuk kahvesini beğenmiyordum içe içe alıştım, uyanık kalmak fln istiyorsan enerji içeceklerine...
  12. OdinSonThoR

En sevdiğiniz cips nedir?

BBQ aromalıları sevmem. Lays, Ruffles ,Doritos , Cheetos hepsini yerim Bu dönemlik çıkanlarıda pek sevmiyorum kaşık cips dışında dönemlik çıkılan cipsleri risk fln iyi bulmuyorum
  13. OdinSonThoR

Masterchef te kim 1. Sizce?

Serhat girdiğinde ez win demiştim Ez Win
  14. OdinSonThoR

En sevdiğiniz içecek ne?

Maltana Armut Türkiye’nin ilk meyve aromalı malt içeceği olma özelliğini taşıyan Maltana, farklı tatlar arayanlar, gençler ve aktif yaşayan yetişkinler için yepyeni çok keyifli ... Abi bundan 4 tane içip polis kovalıyorum
  15. OdinSonThoR

Şuan Ne Yiyorsunuz-İçiyorsunuz?

Kötü bir şey yiyorum sistemim ile cebelleşiyorum
Top Bottom