Arama sonuçları: *

1. Pew Pew

Yeni sahiplenen yavru kedi için mama tavsiyesi

Yavru kediye laktozlu süt verilmez hayvanı ÖLDÜRÜRSÜNÜZ !! Yavru kediler henüz laktozu sindiremediği için doğru değil. Laktozsuz süt verilebilir ama onuda pek tavsiye etmiyorlar. (Kediler için süt tozları var onu öneriyorlar.) Kedinizin ilerdeki sağlığı açısından Proplan kitten ya da ND kitten...
  2. Pew Pew

Kahve Şurubu Önerisi

Bir ara marka konusunu çok araştırdım hocam. Monin marka iyi diyorlar fiyat olarak pahalı fakat diğer markalar glikoz şurubu filan kullanıyor. Bende Monin in Vanilyalı olanı ve Karamelli olanı var ama şurupların pek benlik olmadığını anladım
  3. Pew Pew

Kafayı yicem kilo almam lazım

Hocam şahsen ben o dediklerinizi yemeye kalksam banko kusarım 1711037137 Bir çok kebapçıya gittim hemen hemen hepsi benzer zaten birbirleriyle rekabet etmek için kaliteyi yakın tutmak zorundalar. Bolkepçe, Şehmus, Eyup, Cihangir, Kasrı Kervan, Ciğerci Ulaş gibi bir çok kebapçıyı denedim favorim...
  4. Pew Pew

Ne internetten görmesi bizzat adanada yedim tavuk söylersen porsiyon büyük tamam ama adana söyleyince değil. Meze olarakta iyi
  5. Pew Pew

Ben adanalı değilim ama fiyatlar iyi zamlandı porsiyonlarda çok büyük değil
  6. Pew Pew

Hocam adana cep yakıyor benden demesi :ROFLMAO:
  7. Pew Pew

Hormon olayı kolay kanda bakılıyor genel dahiliyeye gidersen oradan halledersiniz. Sorununuzu anlatırsanız kendisi tavsiyede bulunur ya da ilgili bölüme yönlendirir. Barsak olayı biraz sıkıntı olabilir.
  8. Pew Pew

Genetik çoğu hastalıkta risk faktörüdür. Olabilir ama aklıma uygun hastalık gelmedi şuan da
  9. Pew Pew

Bence bir gastroenterologa gidin sizin henüz bilmediğiniz bir barsak hastalığınız olabilir. Belki emilim bozulduğu için kilo alamıyor olabilirsiniz. Birde tiroit gibi hormonlarınızı ölçtürün belki bu hormonlara bağlı olarak metabolizmanız hızlı çalışıyor olabilir.
  10. Pew Pew

Hocam yaş kaç. Birde sindirim sistemi hastalığınız veya hormon bozukluğunuz var mı ?
  11. Pew Pew

Philips EP5443/70 Kahve Makinesi Alınır Mı?

Rica ederim bu arada ürünü alırsan yağ çözücü tablet , kireç çözücü gibi ürünleri Siemens marka alabilirsin hem daha uygun hem daha fazla içerikte aynı
  12. Pew Pew

Yok temizliği pratik bu makine hakkında çok video filan var youtube dan videolarına bakabilirsin
  13. Pew Pew

Ben kullanıyorum memnunum
Top Bottom