Arama sonuçları: *

1. Solotov

Temmuza kadar 77 KG Olmak

3 IQ olduğumu olduğunu anlamayanayan biri söylüyor puhhahah boş konuşuyorsun uzatma artık. En azından senin gibi bilmediğim şeylere burnumu sokup boş yapmıyorum yazmak için yazma. Forumda takılmaktan beynin solucana dönmüş git dışarı çık hava al biraz bu kafayla çok yaşamazsın.😊
  2. Solotov

Cevabını alamadım zaten yoktu. Ama bence sen bu kafayla çok yaşamazsın benden ziyade. Sen beni düşünme kendini düşün derim sana , senin durumunun daha vahim olduğu bariz belli 😘
  3. Solotov

Madem bilmiyorsun, kendinde bilmediğini söylüyorsun neyine güvenerek yazıyorsun bunları o zaman? 🤣🤣🤣 Kendinle çelişiyorsun olduğunu anlama yetisi olmayan kişinin ben olmadığını Gülhane'deki ceviz ağacı bile anladı artık teşekkür ederim bir şey yazmama gerek kalmadığı için 😉 Bide kanka fikrin...
  4. Solotov

Yazdıklarını hala normalmiş gibi devam ettirmen ilginç geliyor , yürüyüş bir insana kilo verdirecek kadar kalori yakımına sebebiyet vermez bunu birinin sana söylemesi gerekiyor kanka. Cips ve kola ile kilo etkilemez diyorsun içeriği sadece leş. Eğer her türlü kilo alınmak kafaya konulmuş ise bu...
  5. Solotov

Çok gezmek ile kilo alamamanın bir ilgisi yok. Koşu yapıldığı vakitte bile çok fazla kalori yakamazsın. Ayrıca hareket etmek efor sarfetmek iştahı arttıran şeyledir. Herkesin metabolik yapısı genetigi farklı olabilir. Bu yorumu yapan günde 800 adım atan kişinin yorumunu kaale almamalısın...
Top Bottom