Arama sonuçları: *

1. TahaCel

1 kadeh kırmızı şarap sarhoş eder mi?

Leona red belend marka kırmızı şarap 1 kadeh sarhoş eder mi. Alkol grçmişim var ama şarap hiç içmedim
  2. TahaCel

Waffle Sever Misiniz

Çok severim bi oturuşta 3-4 tane yerim istediği kadar ağır olsun
  3. TahaCel

Kokoreç Sever Misiniz

sevmeyen var mı ki
  4. TahaCel

1 viski sarhoş eder mi

Knk big chefteydim 1 tek viski + kokteyl içtim Viiskey sour tatlıyla beraber bişry yaşamadım kokteyl özelşkle güzeldi
  5. TahaCel

1 viski sarhoş eder mi

İstanbul knk araba sürmücem da soruma cevap alamadım :)
  6. TahaCel

1 viski sarhoş eder mi

Viski geçmişim var 3 kişi arkadaşlarla 35 lik içtik 2 defa 35 lik az biliyorum ama işte kişi başı pay nasıl düler siz hesap edin buna oranla bişey sorcam yarın bigcheftte buluşçaz bir etkinlik 1 bardak johhine walker 245 TL parasında değilim de böyle yerlerde hiç içmedim 1 bardağı ne kadar...
  7. TahaCel

Bira çeşitleri nelerdir ve bira ile hangi yemekler iyi gider?

Ben tombul içiyorum güzel (!)
  8. TahaCel

Kahveyi Sütlü Mü Sütsüz MÜ İçersiniz

Nescafe içilir mi be abi içersemde kahveyi şekersiz içerim her zaman
  9. TahaCel

Kokteylerin alkol oranı ?

hocam etkinlik gibi bir şey bu kalabalık olucaz da 1 bardak kafa yapmaz dimi şaka maka
  10. TahaCel

Mekan bağdat caddesinde güzel bir mekan da en son kokteyler 300 dü ne ara 530 oldu anlamadım
  11. TahaCel

Dayı kafayı hissetmicem güzel ama popoda bi ağrı olcak gibi fiyata baksana
  12. TahaCel

Beyler mekanlardan alkol oranlarını ayarlaya biliyormuyuz isteğe bağlı pazar günü bi mekana gitcem yaşıtlarım yok yanımda büyükler var çok fazla alkol içmem arada bi oda 1 şişe bira felan anca kokteyl içmek istiyorum mekanın sevilen kokteylerinden biri bundan alıcam sarhoş felan etmez...
  13. TahaCel

Ucuza Kırmızı Şarap Önerir Misiniz

bi bira fiyatına şarap bulursanız bana da söyleyin :D
  14. TahaCel

alkoller hakkında bir şey sorucam ?

eyw hocam
  15. TahaCel

carlsberg var mesel 7.2 onu denemek istiyorum sarhoş eder mi? veya çakır
  16. TahaCel

İlk alkolümü SOL bira olarak içtim zaten 4.5 alkol oranı vardı bende hafif o tarz şeyler istediğim için. İçtiğimde hiç bir şey olmadı tabikide alkol oran çok az olduğu için zaten olsunda istemiyorum rahat içeceğim alkol oranı az biraları tercih ediyorum saçma olucak ama bir şey sorucam kırmızı...
  17. TahaCel

Temmuza kadar 77 KG Olmak

Hocam öyle bir anlatıyorsunki senin obez olduğunu düşünmeye başladım
  18. TahaCel

En Sevdiğiniz Makarnalar

Ben onların arasında virgül vr sanıyorum bi tabaktamı bunların hepsini yiyormuş oha kfgmdfkoh midem dahada bulandı artık iftar vakti gelsinnnn
  19. TahaCel

En Sevdiğiniz Makarnalar

abi midem buulandı oruç oruç
  20. TahaCel

Kafayı yicem kilo almam lazım

hocam gainer supplement kilo almak için kullanılır ben bir dönem kullandım ekstra kalori için dirty bulk ve clean bluk diye bir şey var clean bulk temiz beslenip kilo alma amacın çok yağlanmadan kilo almak sağlıklı beslenerek dirty bulkta tam tersi amacın hızlı kilo almak yağlanmak ne...
Top Bottom