Arama sonuçları: *

1. Vuudx

Dünden kalma tavuk döner

Yenir hocam, afied
  2. Vuudx

2 ay içinde en az 10 kilo nasıl alınır

Sağlıklı bi şekilde zor ama her türlü olur diyosan bol asitli içeceklere (kola, sprite vs.) abanıyorsun, bu miğdeni de genişletir, su içer gibi içiyosun ve hamburger, pizza gibi sağlıksız şeylere de abanıyosun, bu kısa vadede zaten sıkıntı çıkarmaz, sonrasında tekrar düzgün beslenirsin ama biraz...
  3. Vuudx

9 Günde 3 Kilo Vermem Gerekiyor.

Hocam ben bunu yaparken sadece yürüdüm, zorlarsanız yediğini besin azlığından bayılabilirsiniz bile, menüde tavuk suyu yerine karbonhidratsız çorbaları tercih edebilirsiniz, mercimek gibi
  4. Vuudx

9 Günde 3 Kilo Vermem Gerekiyor.

Hocam aşırı zor ama yaptığım bir diyeti yazacağım, genel olarak katı bulundurmuyor ve bu sayede kolayca verebiliyorsunuz: Kahvaltıda sadece 1 tane suda yumurta (kaynamış değil, yağda kızarttığın gibi suda) Öğlen yemeğine tavuk suyu çorbası (250ml) Akşama ise cacık veya ayran (250ml) Bunlarla...
  5. Vuudx

Kilo almak için ne yapmalıyım

Şeker hastası değilsen bişi olmayacaktır, ben şeker hsatasıyım ve geçmişte bu şekilde baya sağlıksız besleniyordum ve bana bile o konuda sıkıntı çıkmadı
  6. Vuudx

Kilo almak için ne yapmalıyım

Hocam sağlıklı değil ve önermiyorum ama fazlasıyla gazoz vb. içecekler ile miğdenizi büyütebilirsiniz, dolayısıyla daha fazla yemek yer ve kilo alırsınız
Top Bottom