Arama sonuçları: *

1. Yphen

Ben neden kahveyi bu kadar seviyorum?

Sınırlı stok kaçırmayın kardeşim al-satçılara fırsat vermeden hemen alın. :uzgunpeepo:
  2. Yphen

Kahve Arşivin'den herkese merhaba ben Abdullah Hacıgül bugün sizlere fiyat performans kahve çıkardım.. o.O2
  3. Yphen

Filtre kahvenizin üzerine bir şey ekliyor musunuz?

Umarım ban yemem ama :
  4. Yphen

Allah adı verdim oy birliği ile kalıcı şekilde banlayalım şu arkadaşı ben hayatımda bu kadar çok gereksizlik yapan bu kadar boş konu açan bu kadar çok ilgi meraklısı bu kadar çok asosyal olan birini görmedim. İsviçreli bilim adamları gibi ne bulsa konu açıyor eleştiri yapsak saçma sapan cevaplar...
  5. Yphen

Cool Lime ve Berry Hibiscus'a neden para veriyorsunuz?

Ama konusunu açman saçma bunu söylüyorum ben gereksiz bir konu bu bir deneyim değil öğrendikten sonra yapıp paylaşsan insanlar bilgilenir senin konun daha çok MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN MİNECRAFT NASIL OYNANIR ONU GÖSTERECEM tarzı ile aynı hiç bir amacı yok. Profesyonel demledin de demedim...
  6. Yphen

Cool Lime ve Berry Hibiscus'a neden para veriyorsunuz?

Eski bir profesyonel Barista olarak konularını gülerek okudum V60'lar Cool Lime'lar ahahaha ya dostum basit mantıktan şunu anla sen cafeler de içtiğin kahveler de herhangi birisi hiç fark etmez içinde gerçekten ne var zannediyorsun %5 gr kahve var ya 5 gr geriye kalan ya süt ya su ya şurup e...
Top Bottom