Arama sonuçları: *

1. E

Köfteci yusuf olayı ne oldu

BEYLER yiyeceklere buradan bi bilgi olsun dün sipariş vermiştim gelmedi 350 lira oldugu icin siparis galiba bugun 600 liraya kofte aldım sucuk ekmek aldim falan geldi kofteyi yedim yani normal kofteydi ovmelik gömmelik bir şey yoktu ama bi 30 dk sonra sucuk ekmegi ufak bi ısıtıp yediğimde okdr...
  2. E

abin istanbuldaysa gelsin ona iki tane et yedirecem hangisi tavuk eti hangisi dana eti onu soylesin kanka
  3. E

siparişi iptal etmişler gittim elden başka yerden aldım
  4. E

eyw beyler sagolun verdim siparis
  5. E

yok kanka domuz etide problem değil icki iciyoz su bu domuza gelince şu bu demeyiz ama kalitesiz birseyler vardır içinde anlamında domuz kullanmıstım
  6. E

eyw babuslar
  7. E

beyler canım fena köfte istiyor ve yemek sepetinde cevrede tek köfteci yusuf var domuz falan muhabbetleri çıkmıştı yalan olduğu doğrulandı mı bilgisi olan var mı
  8. E

Tadını En Çok Beğendiğiniz Abur Cuburlar

macrocenterdaki cipslerden al böyle lays gibi oluyorlar ama daha kalın daha yağsız 0 tuz ve bir tık daha kalın böyle bir hacmi var diğerleri gibi hava gibi değil ama aynı zamanda çıtırdama muhabbeti laysden vs daha iyi lays çok sevip deli gibi tuzundan ve yağından paketin sonunu getirememeye...
Geri