Arama sonuçları: *

1. erencavdarr

5 kişilik bir aile için AIRFRYER Önerisi

Min. 1.4 kg mı olsun hacmi 1676717312 Philipsten de şaşmamak lazım çok da aramam bunu alırım gibi 1676717495 https://www.amazon.com.tr/dp/B0767DNSMH/ref=asc_df_B0767DNSMH1667462400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0767DNSMH&linkCode=asn&th=1 Buradan alırım o zaman hocam
  2. erencavdarr

Yani 6'yı zorlarım ama hani işimizi gören ne kadar uygunsa o daha iyi olur taksitle alıcam zaten zora sokmasın sonra
  3. erencavdarr

Bu bütçeyi aşar brom yaa. Bi tık daha uyguna var mıdır üzmeyecek?
  4. erencavdarr

Arkadaşlar yarın annemin doğum günü. Airfryer istiyordu bende alayım dedim. Mümkünse mağazdan alırım ya da arada çok fiyat varsa internetten alırım. F/p olsun bütçe tam yok yani fiyat araştırmasında gibiyim. Hani işimizi görsün sorun çıkartmasın yeterlidir.
  5. erencavdarr

Önerdiğiniz filtre kahveler

peki benim içtiğim kahveyi deneyip benle aynı fikirde (bi tık tatsız geldi bana) olan var mı? eğer öyleyse damak zevkimiz yakındır diye düşündüm.
  6. erencavdarr

O kadar pahaliya gerek yok. Tschibo var bizim burada onun kahvesini deneyeceğim ama onun yanında denemeye o fiyatlara denk kahveler arıyorum denemek için
  7. erencavdarr

Öncelikle ben french press ile Kuru Kahveci Mehmet Efendi Colombian Filtre Kahve içiyorum. Tadı başta çok acı geliyordu sonra ölçeği azaltınca fena gelmeiyodu tadı ama daha farklı güzel lezzetler denemek istiyorum. Var mı öneriniz?
  8. erencavdarr

Menemen nasıl yenir?

Menemen sevmem ama soğansız daha iyi. Soğan hem yapısını hem tadını bozuyor bence. Soğanı her şeyle seven biriyim genelde .d
Top Bottom