Arama sonuçları: *

1. kaan.sri

Kilo alma programım iyi mi ?

Hocam spordan sonra zaten proteinli öğün uygulayacağımıda düşünüyorum vazgeçmek istemiyorum
  2. kaan.sri

Hocam belki boyum uzayabilir çünki daha 15 yaşındayım ergenlikteyim boyum uzayabilir 1.80 üstü olsa iyi olur diye düşünüyorum 1.80 fln olursam kilom ise en az 75 fln olması lazım bırakmak istemiyorum disiplinli bir şekilde devam ederim inşallah
  3. kaan.sri

Evet hocam zaten 1 2 ay sonra spor salonuna yazılacağım beslenmede çok önemli zaten kalori hesabını fatsecret adlı uygulamadan kalori hesablamalarını yapıyorum bana göre en kullanışlı kullanması kolay
  4. kaan.sri

hocam bi 65 kilo olmak istiyorum kas kütlesi koymak istiyorum evde şuanda egzersizler yapıyorum yani kendim bi şeyler yapmaya çalışıyorum okullar açılana kadar bu programı denicem okul açılınca saatler uyuşmadığı için yeni bir diyet programı yapmayı düşünüyorum bulk gibi duşünün amacım kilo...
  5. kaan.sri

Hocam boy 1.71 kilo 56 Her gün d düzenli şekilde uygulamaya çalışacağım ekonomi konusunda sıkıntı yok 1690396684 Hesapladım hocam düzeni bozmamaya çalışacağım
  6. kaan.sri

Arkadaşlar bu programı kendim yaptım bazı forumlardan alarak bazı videolardan bakarak kendim oluşturdum sizce iyi mi 1 ay sonra spora başlıyacağım önerilerinizi bekliyorum SABAH Saat 7 Kahvaltı : Yulaf ezmesi 55gr Yumurta haşlanmış 3 tane Ekmek 50gr Yarım yağlı süt 200 ml Lor peyniri...
Top Bottom