Arama sonuçları: *

1. marilyn

Kurban Bayramında Ne Keseceksinz

Kendimi
  2. marilyn

zurna dürüm fiyatlarının çıldırmış olması

Asgari maaşı zamladılar işte kanka normal çalışanın parasini bir şekil çikarmasi lazim iş verenin
  3. marilyn

Kemal Paşa Tatlısı, Kosova'da Erdoğan Paşa Tatlısı Olarak Satılmaya Başlandı!

Ben seviyordum artik nefret ediyorum
  4. marilyn

Yemeklerin Yanında Ne İçersiniz

Ayran şalgam
  5. marilyn

Mcdonald's oyun konusu

banada yazın :(
  6. marilyn

Pringles fiyatını hakediyormu

az daha ucuzlaması lazım kesinlikle 30-40 tl den fazla olmamalı normal cipsleri çok sevmiyorum aşırı yağlı oluyorlar özellikle laysi hiç sevmiyorum bi kaşık cipsini seviyordum birde peynirli acılı bir cipsi vardı onu seviyordum o da yağlıydı ama acı aroması çok hoşuma gidiyordu lays fırındanda...
  7. marilyn

Le'Cola'ya zam geliyor!

ben çok sevmedim normalde aldığım gün pepsiyi litresi fark etmeden bitiririm 1 litre le cola 2-3 gün evde durdu
  8. marilyn

Le'Cola'nın Coca Cola'dan İyi Olduğu Gerçeği

a101 kolası en kötüsü bence
  9. marilyn

10/6 veririm pepsi max ve misket limonlusunu vs sevmiyorum klasik pepsiyi baz alırsak 10/6-7 diyebilirim pepsiye param yetmediğinde alır içerim ama 2.5 litre alıp içmem çünkü bir süre sonra beni sıkıyor herkesin ağız tadı farklı tabi
  10. marilyn

pepsi kadar iyi değil ama iyi yani içilir
  11. marilyn

aldım cocacola ile karşılaştırdığımda daha iyi gibi ama tad olarak pepsi daha güzel le colada ağzıma garip bi tad geliyor bu arada bimin kaşık cipslerinide denedim güzel ben sevdim fiyatına göre güzel alpia alman çikolatasıda aldım çok tatlı ben baya sevdim 17.50 tl yarında çileklisini...
  12. marilyn

yok sövmem farklı şeyler denemek isterim eskiden ne güzel bakkallara garip ıvırzıvırlar gelirdi 5 tl ile girerdik bir ton ıvırzıvır alır hepsini denerdik şimdi hep aynı ürünler 50 tl ile giriyorsun bi cips bi kola alıp çıkıyorsun
  13. marilyn

le cola bi ara almıştım asitli şerbet gibiydi rezaletti bi ara tekrar denerim
  14. marilyn

Mcdonald's oyun konusu

çıtır soğan gösterdi seçip aldım tavuk burger verdi daha iyi
  15. marilyn

McDonald's Burger crush

süre bitince envanterde kalıyor bir kez yaşadım
  16. marilyn

Mcdonald's oyun konusu

630 yapabildim 750 istiyor
  17. marilyn

Tic tac șeker nerden bulunur?

bakkallarda buna benzer şeker satılıyor migrosta yok sanırım yani ben denk gelmedim bilmiyorum
  18. marilyn

Bu çikolata bozuk mu ?

o zaman bilmiyorum bendekinin tarihine hiç bakmadım
Top Bottom