Arama sonuçları: *

1. wass

Şuan olsada yesek dediğin yemek veya tatlı

Ekler. 1620153450 Yanıyosun fuat abeeey. 🥵😂
  2. wass

10 tl ye iftar yapmak Fp?

Klasik Paket ekmek + ayran = max 3.5tl Special Paket Ekmek + Soğan + Domates + Ayran = tekli ekmek ve ayran 3.5tl, soğan ve domatesten 1 tane alsan (kilo değil) max 1.5 tl tutar; 5tl'ye iftar Eğer o kadar kasmak istemiyorsanız bimde falan hazır dürümler var yanına içecek alın yiyin.
  3. wass

Annesi olmayan 1 aylık köpek ne yer?

Kedi maması kediler için yapılmıştır, yavru köpek mamaları var. Onu hafif toz gibi yapıp (okadar değil) içine süt koyun (az). Onu yer büyük ihtimalle. Toz gibi olduğu için yemek zorunda olur. Ama kesinlikle veterinere götürün çünkü ona göre planlar yapar.
  4. wass

Kanka benimde şuan dişi kangalım var, yukarıda hastalanan köpeğim o. Küçükken annesinden çok süt içmiş o yüzden mide kurdu oluşmuş. Bu sebepten dolayı çok büyüyemedi ama şimdi ayağa kalkınca 1.65 oluyor boyu.
  5. wass

Merhabalar, kendim de yavru bir köpek sahibiyim, umarım size yardım edebilirim. Öncelikle çok süt vermeyin, çünkü mide kurtu yapıyor. Kendim yaşadım ve 3 ay sıkıntısını çektim. Sonra düzeldi ve gayet sağlıklı. (Yavru köpeğimden bahsetmiyorum.) Ayrıca 5-6 ay'a kadar yıkamayın. Veteriner'e...
Top Bottom