Arama sonuçları: *

1. 2023'e Kadar Yokum

Elimde 1000 TL var hangi coine yatırayım

Öncelikle kimseden tavsiye almamalısın. Böyle bir şey hayatta olamaz. Kendin analiz yapıp hangi coine yatıracağını tercih etmen lazım. İlk önce analiz yapmayı öğrenmen lazım.
  2. 2023'e Kadar Yokum

Kavcıoğlu' nun Kripto paralar hakkında açıklaması

ERDOGAN MONEY HACK 2021?
  3. 2023'e Kadar Yokum

Paribu kullanan var mı? Güvenilir mi?

Eğer kripto ile uğraşacaksan binance kullan.
  4. 2023'e Kadar Yokum

Bitcoin piyasasının sönme ihtimali var mı?

Knk madencilik yaparken ekran kartın nr kadar iyiyse sana o kadar çok para veriyor. Pcyi full açık tutman lazım yaparken. Trading de al-sat yaparak para kazanıyorsun. Borsa gibi.
  5. 2023'e Kadar Yokum

Bitcoin piyasasının sönme ihtimali var mı?

Sanal madencilik ve Trading farklı şeylerdir anlayın artık.
  6. 2023'e Kadar Yokum

Yardım Binance kimlik doğrulaması

Kimlik bilgilerini vermeden hiçbir şekilde bu işlerle uğraşamazsın. Üstelik Binance en güvenilir kripto para borsası. Bilgileriniz saklı kalır.
  7. 2023'e Kadar Yokum

Bitcoin az komisyon alan satıcı önerisi

Binance öneririm. İstediğiniz zaman alım satım yapabilirsiniz.
  8. 2023'e Kadar Yokum

bitcoin e 1000 tl yatırsam bi işe yararmı

Şuan bear sezonu diye bir sezondayız. Bir şey düşünce her şey düşüyor. Bir şey artınca her şey artıyor. (Bence) hepsi daha dibi görecek. Ben bekliyorum. Yüksekken kesinlikle almayın. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
  9. 2023'e Kadar Yokum

bitcoin e 1000 tl yatırsam bi işe yararmı

Bilginiz yoksa bu konuda hiç girişmeyin 1000 lira bir anda çöp olur. İlk öğrenmek için a z bir mebla yatırın. Sonra büyük paralarla oynayın. Ama öğrenmeden hiçbirşey yapmyın.
  10. 2023'e Kadar Yokum

Yardım Bitcoin'e yatırım yapmalımıyım?

Ben de şuan öyle yapıyorum. 200 lira yatırmıştım. Öğrenmek için onunla al sat yapıyorum. İlk başladığımda yanlış bir hamle yaptım 30 lira kaybettim.Ama bugün zararımın tamamını kapattım bitcoinimi satarak :D 240.000 de aldım 280.000 de sattım. Hatta 63 kuruş kârdayım :) 1610627989 Bu arada btc...
  11. 2023'e Kadar Yokum

Yardım BTC nerden ve nasıl kazılır

Btc alım satım işlemi yapmak istiyorsan Binance.com sitesinden yapabilirsin.
  12. 2023'e Kadar Yokum

Artık Bitcoin Almak İçin Geciktim mi ?

Binance'de yapabilirsin. Ama bitcoin daha artmayacak gibi gözüküyor. Btc Türk'ten yapma. Binence en iyi kripto para borsası.
  13. 2023'e Kadar Yokum

Yardım BTC Alıncak Güvenli Aracı Site Veya Uygulama?

Her şirketin şikayeti var o sitede. Ona bakılırsa hiçbir yerden hiçbir şey almayalım. Kime sorsanız Binance en iyi kripto para borsası der. Bir de Huobi var. Bu ikisi en iyisi.
Top Bottom