Arama sonuçları: *

• Users: Akhun57
  • In Bitcoin
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Akhun57

Binance Bloke Edilmiş Varlıklar

İstesende cekemezsin o tutarı zaten 10 dolar altını vermiyor
  2. Akhun57

Elon mucuk abime sevgiler ve saygılar

Bilgilendirme amacımın olduğunu nerden çıkardın hem sizi bilgilendirmek zorunda mıyım oğlum yasaklar yaramamis size az cama çıkın hava alın
  3. Akhun57

Ki adami en zengin yapan sey tesla değil btc unutuyor arkadaşlar
  4. Akhun57

Alllah korusun kibrista kumar oynamak daha az riskli eth bnb üzümlü keklerim her zaman
  5. Akhun57

Olur mu kardeşim btcden adam 5 kuruş kazanıyor ihtiyacı yok o yüzden çevreyi seçti!!
  6. Akhun57

Aynen kardeşim çok haklısın bilemedik affeyle 1620900400 Ne güzel dediniz özgürce yorum yapıyorsan özgürce konu açarım SANA NE
  7. Akhun57

Aynen elonun derdi dump yaptırıp alttan toplayıp üsten satmak değilde çevre aynen 1620900196 Gereksizce ne halt yemeye tıklıyon giriyon bide yorum yazıyosun 1620900230 Kendimi bilgilendirdim millet kaldı aynen
  8. Akhun57

Bende idda yapacam kriptoda ekmek yok bugün 1620899428 Kanka adam manipüle ediyor bütün piyasayi btc ile tesla satisini askıya aldım dedi kan gölüne döndü tabi amerikadaki olaylarda var işin içinde de neyse
  9. Akhun57

Doge coine yatiran dünyadan uzaktir git kibrisa kumar oyna daha iyi
  10. Akhun57

Ethciyim oğlum ben bu arada bi binanceye bak ne dogesi piyasa ağlıyor 1620899220 Konuyla alakasi yok beğeni alayim diye yazıyor iste
  11. Akhun57

Top Bottom