Arama sonuçları: *

• Users: LenKys
  • In Bitcoin
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. LenKys

Yardım Abdullah abi neden böyle bir şey yazdı?

adam haklı ilerde sıkıntı yaratabilecek konu bunlar tam anlamıyla bir güvence ve yasal bir durum değil
  2. LenKys

10tl nasıl 1000tl yapılır ? (katlanılır)

bir kaçtane kripto parya yatır hepsinden 1 birim olsun 5 10 sene sonra belki çok yükselir zengin olursun kısa vaadede idda oynamak var
  3. LenKys

mining yapmaya nasıl ikna ederiz ?

Bence yapma o seri düz 1000 serisi kartalar fazla enerji tüketiyor mining sırasında kartın zarar görür her kart için geçerli tabide onlar eski seriler bu zamanda çok üzülürsün yenisini almakta çok zorluk çekersin illa yapicam ailem kızıyor dersen gündüz yap 100 200 lira alırsın ihtiyaçlarını...
  4. LenKys

bitcoin düştü daha fazla düşüp piyasa düzelirmi

Gerçekten doğru hocam
  5. LenKys

çok iyi fikirmiş keşke internet cafeye yatırım yapsaymışız :ROFLMAO:
  6. LenKys

talebin azalması imkansız 1000 tl indirim olsa sadece oyuncular alsa yetiştiremezler madencileri söylemiyorum bile onlar ucuz pahalı fark etmez hertürlü alıyorlar
  7. LenKys

Pordan yanlış hatırlamışım ETH du 84 dolar olan
  8. LenKys

Arkadaşlar 6 ay once sistem aldım iyiki almışım ankartı a520 almıştım 5000 serisi işlemciler çıkınca alırım diye 1660 süper 2800 tl ye aldim dedim ilerde 3000 serisi ekran kartı alırım şu an piyasaya bakıyorum gerçekten çok üzüldüm sistem alıcaklar için dolar düşer de alırız deyip madencilerden...
Top Bottom