Arama sonuçları: *

1. LineaTurco

1 BTC = 19.100 $ (°~°) Zararınız varmı ?

Kademeli alıma başlanır şu an ytd
  2. LineaTurco

1 BTC = 19.100 $ (°~°) Zararınız varmı ?

işlem hacmin neydi kral
  3. LineaTurco

Bitcoin 17 ayın en düşük seviyesinde !

Merkeziyetsiz şu an işlem gücünün 50sini elinde bulunduran bir makine yok bu da merkeziyetsiz olur. Tabii borsalardan alırsanız merkeziyetsiz olmaz ama
  4. LineaTurco

Dün başlayan düşüşten kaçamayan var mı?

kral tradeden anlamam düşüyor diye satarım bakarım yükselmeye başlar sonra naptım diye evde 2 gün düşünürüm dizimi döverim bilmediğim işi yapmamayı piyasaya başlarken öğrenmiştim
  5. LineaTurco

Dün başlayan düşüşten kaçamayan var mı?

kaldıraca giren duman oldu ben valla dydx mina aldım uzzun vadeli tutuyorum elimde dursun elime mi yapışacak trader değilim yükselince satayım düşünce alayım
  6. LineaTurco

Binance vs Binance TR

Aynen öyle
  7. LineaTurco

Binance vs Binance TR

Binancetan bankaya para atmak için binance tr'ye atmanız gerekir
  8. LineaTurco

Bitcoini sert düşüş atağı

Hocam düşmeyen piyasa yükselmez borçla girenlere geçmiş olsun
  9. LineaTurco

mining yapmaya nasıl ikna ederiz ?

Geçmişten de işlem görevilirsin hem her şeyi demeleri de gerekmiyor ayrıca bir şeyden para kazanılıyorsa gelir vergisi vermek zorunlu yoksa illegal oluyor şaaak diye
  10. LineaTurco

Kardeşim vergi vermezsen nolcak şak diye vergi kaçırmaktan neyse
  11. LineaTurco

Kaçak iş yapmaktan cezayı kitlerlerse nolcak o zaman ailesi ırz**
  12. LineaTurco

Bitcoin Ve Ethereum Düşüyoor?

1 kat düştü?? Türkçe katliamı var ama haklısın en az 1000 dolar gerilemeli eth bu sefer ama piyasada kart artınca ethereum artsr diye çakal miningciler onları da toplar artmazsa başka bir kripto paraya gecerler
  13. LineaTurco

Al-SAT Yapmak İstiyorum Ama Öncesinde Öğrenmem Gereken Neler Var ?

hocam ilk bi 50tl ile girin ama kazanınca aaa ben her şeyi öğrendim diyip çatt diye tüm parayı basmayın stres altında karar vermek zorlaşır o yüzden bu da bir tür psikolojik manipülasyon olduğundan çatt diye tüm parayı kaybedebilirsiniz
  14. LineaTurco

Al-SAT Yapmak İstiyorum Ama Öncesinde Öğrenmem Gereken Neler Var ?

Youtube kanallarından kesinlikle öneri almanızı önermem çünkü çok çakıcı oluyor youtube kanallarında olabilidiğince öğrenebileceğiniz kadar teknik analiz öğrenin sonra büyük kripto paralardan başlarsanız sizin içni daha iyi olur çünkü bir anda piyasada çakılmaz Çakıcı: Kendisi bir kripto para...
  15. LineaTurco

Bill Gates'ten 'Bitcoin madenciliği' uyarısı

o elon musk
  16. LineaTurco

Kripto paralara vergi geliyor

yav kardeşim herkes kazanıyor sanıyorsun sen galiba senin kafan mı iyi ayrıca kazanmama şansı da var o zaman kaybedince de devlet sen kaybettin al sana para desin kazanınca da vergi ödeyelim kaybwedince de ödeyelim hiçbir şey yapmsak da ödeyelim nefesvergisi ödeyelim başka
  17. LineaTurco

o adamlar çalışıyor onların para kaybetme derdi de ihtimali de yok ayrıca biri fiziksel güç ile para kazanmak biri para ile para kazanmak aynı kefeye koyuyorsun sen boş yapma
  18. LineaTurco

ee almadı o zaman neden devlete para veriyor zaten yeterince vergi var ayrıca herkesin yatırım yapma ihtimali var o zaman gitsin o çalışan adfam o kadar kolaysam adem o da yatırım yapsın
  19. LineaTurco

vermesinler çünkü kaybetme ihtimali de var sanki sade kazanıyor o zaman para kaybedince devlet destek çıksın ne saçma bir düşünce bu ya
  20. LineaTurco

imkansız getiremezler gelirse binance global kullanırım banka kartlarından bu sistemlere para aktarımında para kesemezlerse öyle bir şey olamaz ayrıca buna da vergi getirmezsin ama oha yani zaten insanlara gelirler yetmediği için en çok kript oparaya yatırım yapılan ülke türkiye bir de vergi...
Geri