Arama sonuçları: *

• Users: Samet38
  • In Bitcoin
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. S

SHADOWPAY SİTESİNDEN BTC ÇEKME

Hem sattığınız skinin ücretini alıp hemde her sattığınız da belli bir miktar btc mi alıyoruz.
  2. S

SHADOWPAY SİTESİNDEN BTC ÇEKME

Merhaba nasıl bir site bu ücretsiz mi kazanılıyor yoksa yatırım yaparak mı kazandınız.
  3. S

mining yapmak istiyorum kazancım ne kadar olur

biliyorum sadece almadıysa almamasını söyledim
  4. S

mining yapmak istiyorum kazancım ne kadar olur

eğer işlemciyi satın alıcaksanız ve sadece mining de kullanıcaksanız almanızı önermem gereksiz para harcamış olursunuz
  5. S

storm gain 2 günde kazandığım para

50 dolar olmadan para çekilmiyor 10 dolar olduğunda cüzdana aktarabiliyorsunuz ama çekemiyorsunuz
  6. S

ETH neye göre güvenilirdir?

hiçbir kripto paranın güvenilirliği yok diye biliyorum
  7. S

Bitcoin Mining Nasıl Yaparım ?

Normal bir bilgisayar topkucaksın sadece kasa olmucak içinde mi en önemli şey ekran kartı olucak diğer parçaların kötüsünü alabilirsin anakarta çok slot olmasına dikkat et İşlemci olarak intel pentium 4 Ram olarak 4 GB yeterli 120gb ssd Güzel kaliteli bir psu (çok para veriyorum diye...
  8. S

eteryum kazımı yapmak istiyorum

rx570-580 bulmaya çalışın 4-4.5k dan bulursanız garantili ve temizse direk alın gerçekten çok karlı oluyor ortalama 29-30mh veriyor en kötü 5kdan alırsınız 9 tane geriye kalan para ile de ihtiyaclarınızı alırsınız 9 tane rx580 ortalama 260-270mh yapıcaktır ve getirisi de gayet iyi olucaktır
  9. S

Bitcoin in helalliği ile ilgili böyle bir video duvarıma düştü

haram olmasına dair kesin bilgiler var detaylı bir şekilde neden haram olduğunu anlatıyor bulabilirsem link eklerim
  10. S

Kripto Paraya Vergi?

bu olay türk borsası için geçerli diye biliyorum paribu btctürk gibi siteler için yani
  11. S

Mining hakkında önceden yapmak mı şimdi yapmak mı mantıklı

yaklaşık olarak her kart 6 ay gibi bir sürede kendini amorti ediyor
  12. S

Öneri Kriptopara sitesi önerisi

binance iyi bende kullanıyorum
  13. S

GTX 1660 mining işlemi

bunun en kolay anlama şekli programı indirip kaç mh vericeğine bakmak buna göre de bir ortalama değer biçilebilir
  14. S

Mining Yapmak Mantıklı mı?

evet buda şuan için caiz değil deniliyor
  15. S

diyanetin yaptığı açıklama önceden şuydu devlet kripto paraları takip edemediği için caiz değildir ama ileride devlet parayı onaylar ve takip edebilirse bu durum tersine gelebilir shiftdelete bunun hakkında diyanet başkanlığını arıyıp bilgi almıştı videoyu bırakıyorum isteyen izleyebilir
  16. S

aklını karıştırmak gibi olmasın benim düşünceme göre değil çünkü ortada bir emek var sen onunla uğraşıyorsun ayrıca kart alarak da para harcıyorsun ve bunun karşılın da para kazanıyorsun
  17. S

Bitcoin'in Fiyatı 227.000 TL'ye Düştü.

bitcoinin düşmesi daha kötü bir şey aslında ama çıkması da kötü bitcoin her türlü kötü yani
  18. S

0.00000026 BTC kaç türk lirası yapar ?

https://www.google.com/search?client=opera-gx&q=1+bitcoin&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 buradan bitcoin olan kısma 0.00000026 yazarak ne kadar olduğunu görebilirsiniz 6 kuruş ediyor
Top Bottom